Kako voljenu osobu dovesti u krevet i zagrljaj? Večernji ritual i magija pod zvijezdama – evo šta treba raditi!

Ovaj ritual pod zvijezdama pomoći će da započnete vezu baš sa ononom osobom koja vam je u srcu ili je želite u svome zagrljaju. Dovoljna su tri rituala, tri večeri zaredom…

Sadržaj ljubavi i pitanja koja se vežu uz ljubav prirodno pripadaju svijetu magije. Kako je ljubav sama po sebi magična, tako zaljubljena osoba svojim ponašanjem, a da toga često nije svjesna, čini stvari koje tradicionalno pripadaju obrednoj ljubavnoj magiji. I ovdje, kao i u pogledu drugih oblika magije, važno je držati se osnovnih pravila lijepog ponašanja.

Prvo i najvažnije pravilo je da ne činite ono što ne biste voljeli da neko čini vama. Imajte na umu da je između ljubavi i mržnje tanka linija. Pažljivo slijedite pravila i zasigurno ćete uživali u svim čarima zasigurno najdivnije stvari na svijetu.

Ako ste nedavno sreli osobu prema kojoj gajite posebna osjećanja, i ako s njom želite da izgradite ljubavni odnos, onda vam može pomoći i magijska moć zvijezda.

Izađite pod noćno zvjezdano nebo. Jednu ruku stavite na srce, a dlanom druge ruke povucite zamišljene linije između zvijezda, tako da ispišete početno slovo imena svojeg odabranika. U tom trenutku izgovorite:

“Moja želja sada je među zvijezdama”.

Iduće veče u isto vrijeme dođite na isto mjesto. Pronađite odabrane zvijezde, i prepoznajte zamišljene tragove koje ste prethodne večeri ostavili na nebu.

Odličan je znak ako vam to odmah krene za rukom. Vrijeme je da unutar novoodabranih zvijezda ispišete početno slovo svog imena. Gledajte da uskladite i povežete oba slova (početno slovo imena voljene osobe i početno slovo svog imena). U tom trenutku izgovorite:

“Svoju ljubav slobodno predajem volji zvijezda”.

Treće veče, u isto vrijeme dođite na isto mjesto. Pronađite zvijezde koje su bile odrednice za ispisivanje slova. Prepoznajte tragove koje ste ostavili na nebu.U trenutku prepoznavanja izgovorite:

“Boginjo neba, učini da moja ljubav bude ispunjena zajedništvom i zemaljskom srećom”.

Punu pažnju posvetite mislima koje će vam proći glavom. Provjerite na koji način se ponašaju tragovi koje ste ostavili na nebu. Sve to su jasne poruke vezane uz sudbinu vašeg izbora. Ako je osoba za koju ste činili obred ona prava, dobićete jasne znakove i vođstvo prema zajedničkoj ljubavi. (besnopile.rs)