Kako svaki zodijački znak prekida ljubavnu vezu

Malo je parova koji se prilikom rađanja ljubavi neće zapitati ‘koliko će to trajati’ ili ‘što ako se netko umiješa’. U svakoj je vezi prisutna sumnja u partnerove osjećaje i strah od rastanka, ali svaka skupina znakova ima posebnu taktiku stavljanja točke na ‘i’.

Pojave li se znaci dosade, vatreni će se znakovi prilično brzo odlučiti na prekid. Ovnovi, Lavovi i Strijelci ne trpe dugo bilo kakvu frustraciju.

Dinamični su i aktivni pa se žele što prije izvući iz monotone veze. Tipično je za sve vatrene znakove to da ne vode mnogo računa o tuđim osjećajima pa priopćavaju svoj odlazak bez puno uvijanja, a po mogućnosti ubace i poneku uvredu.

Zračni znakovi majstori su prekidanja. Blizanci i Vage dugo će glumiti da je sve u redu dok u tajnosti uhodavaju novu vezu.

Kad odluče konačno otići ili budu uhvaćeni u prijevari, odglumit će da im je žao zbog kraja odnosa i još će ponuditi ispriku. Vodenjaci u svakoj prilici afirmiraju svoju nezavisnost i nesputanost pa će najkraće skrivati svoju želju za odlaskom.

Zemljani znakovi Bikovi, Djevice i Jarci vrlo su odgovorni i savjesni pa vode računa o posljedicama koje bi raskid imao po njih i po drugu stranu.

Dugo će u osami razmišljati i proračunavati najbolji tijek akcije prije nego što povuku odlučujuće poteze. Procijene li naposljetku da je raskid najbolje rješenje, Jarci će postupiti grubo i nepokolebljivo, Bik sa žaljenjem, a Djevica uzrujano i zabrinuto.

Vodeni znakovi Rakovi, Ribe i Škorpioni najdublje proživljavaju ljubav i odnose pa će dati sve od sebe da veza opstane što dulje.

Rakovi i Ribe bit će voljni neko se vrijeme žrtvovati u nadi da će pronaći zajednički jezik s voljenim i spasiti vezu. Škorpion će biti manje tugaljiv i požrtvovan, a više sklon okrivljavanju partnera kojeg ostavlja. I nakon rastanka katkad će stupati u kontakt s bivšim voljenim da ga malo uznemiruje.