Kako su se obistinile prognoze astrologa o bh. učešću na Eurosongu: Ovo su prognoze iz 2015. godine

Astrolog Milan Ristanović uradio je natalnu kartu pjevačice Dalal Midhat krajem 2015. godine kada su pripreme za Eurosong 2016. godine tek bile u povojima. Koliko je Ristanović bio tačan u prognozama, prosudite i sami u tekstu “Prosječan prolaz na promašenoj manifestaciji “Eurosong 2016.”, kojeg smo u Auru objavili krajem 2015. godine. Prenosimo tekst u cjelosti, bez izmjena.

Boje Bosne i Hercegovine, na Eurosongu 2016. u Švedskoj, branit će Dalal Midhat-Talakić i Fuad Backović Deen, a na sceni će im se pridružiti i violončelistica Ana Rucner. Ovim povodom, Ristanović je uradio natalnu kartu pjevačici Dalal kroz prizmu predstojećeg Eurosonga

Dalal Midhat je Lav sa mjesecom u znaku Vage. Ona prosto obožava svjetla pozornice, voli društvo, publiku, zabave, derneke na visokoj razini. Veoma joj je stalo da se dopadne ljudima ali ne voli da se nameće.

Muškarac mora biti nježan prema njoj i osobito obziran, da joj stalno poklanja cvijeće i skupe poklone, da bi došao do nje i njene naklonosti. U biti je dobra majka, izvrstan pedagog, uvijek zna šta je potrebno njenom mezimcu.

Zna biti lakomislena i podleći nekim lošim mislima koji su obično proizvod nesrećnih događaja. Planet Mars kao zaštitar joj donosi neiscrpnu energiju, volju, agresiju, ambiciju koja se graniči sa fanatizmom. Mars traži od nje veliku dozu neovisnosti i slobode odlučivanja.

Inače, u astrologiji, tamo gdje je Mjesec, tu je i duša. Kod Dalal je Mjesec u Vagi, što znači da ona ima snažnu potrebu za partnerstvom. Vrlo često ljudi sa Mjesecom u Vagi izuzetno mladi stupaju u brak. Mogu djelovati vrlo atraktivni na oko, osvajaju svojim nježnim i prefinjenim načinom. Život sa osobama koje imaju ovakvu poziciju, može djelovati kao vječita sudnica. Imaju konstantnu težnju za perfekcionizmom odnosa pa nije rijetko da su često nezadovoljne i kritički orjentisane.

Dalal drugima oko sebe pak ne daje previše slobode i neovisnosti. Njena boja je žuta, životinje lav, tigar i vuk, jer je ona rođeni predator. Metal je gvožđe, sretan broj 9.
Kada se otkači, zna doma dovesti gomilu prijatelja i nastaviti sa dernekom.
Dopadaju joj se oni koji u njoj pronalaze izuzetnost, može se reći da se na neki način, zaljubljuje u samu sebe. Pred njom se moraju birati riječi, jer se zna naljutiti za sitnicu i ne voli šale na svoj račun.

Smrt njene sestre je bila strašan udarac za nju ali ju je ta ogromna ambicija i volja za životom natjerala da izađe iz kruga depresije.

Što se tiče Eurosonga, kako građanstvo na Balkanu još nije shvatilo besmisao “Pjesme evrovizije” pustićemo i Dalal da još jednom ostavi prosječan dojam na toj maškaradi.

O pobjedi nema ni govora! To je puko bacanje novca. Uzmite od jadnog naroda da bi tamo neki “tim stručnjaka” zaradio nekoliko stotina hiljada i to “nizašta”.

(aura.ba/arhiva magazina Aura)