Kako stare znaci zodijaka? Jarac – djetinjasti starac, što stariji, Ovnovi sve više pubertetlije, Strijelci seksipilni i sa 100 godina, Lavovi pate od autoriteta..

Svako od nas stari na drugačiji način. Na to utiče tip temperamenta, karakterne osobine, jake i slabe strane. Ali postoje neke opšte tendencije, koje određuju isti tip ponašanja horoskopskih znakova. Pročitajte i uvjerite se da li se ove prognoze poklapaju sa Vašim starijim ukućanima ili sa Vama. Obnavezno neka pročitaju I mladi, neka znaju šta ih čeka u budućnosti!


OVAN
Ovnovi ignorišu svoje godine, žive u datom trenutku, bodri su i mladi do kraja života. U 60-oj nose „kožnu jaknu“, i ispoljavaju toliko energije, o čemu neki 20- godišnjaci ne mogu ni da sanjaju.

BIK
Bikovi vole malo više da pojedu, pa zato s godinama mogu dobiti na kilaži. Nisu gipki ni fizički, ni psihički, ali su izdržljivi, i žive dugo.

BLIZANCI
Blizanci još u mladosti zadaju sebi ciljeve i dolaze do njih. Čak i u kasnim godinama nastavljaju da rade, napreduju i razvijaju se.

RAK
Rakovi se dijele na dva tipa: onaj koji nikada ne stari i onaj koji u starosti podsjeća na majku Terezu. Traže poštovanje, postaju prave babe i dede.

LAV

Lavovi su staloženi i snishodljivi. U starosti su već iskusni ljudi, spokojni su, žele da budu autoritet i uzor mnogima.

DJEVICA
Djevice počinju negativno da prihvataju svijet oko sebe s godinama. Kritične su, nastoje da ostanu u formi, brinu o zdravlju, teže savršenstvu u svemu. U starosti su strogi, pametni, i njegovane dame i gospoda.

VAGA

Vage brinu o svom izgledu, podmlađuju se i umišljaju da izgledaju mlađe, nego što to jesu.

ŠKORPIJA
Škorpije su važne i ugledne. Misle za sebe da su filozofi, da su mudri, ali su previše skoncentrisane na svoje ciljeve i ubjeđenja. Tvrdoglave su i nametljive.

STRIJELAC
Strjelci se trude da ne primjećuju starost, i očekuju komplimente za izgled. Privlačnost i seksepil zadrže i do pozne starosti.

JARAC

Jarac se rađa kao „mali starac“, mudar je i ozbiljan, odgovoran i spokojan. A onda s godinama postane veseo i djetinjast.

VODOLIJA
Vodolije su neobično ozbiljne. S godinama mogu da postanu ekscentrične, ne mare za tuđe mišljenje i nepredvidive su.

RIBE

Ribe se mnogo plaše starosti, zato stalno podvlače crtu da vide kakav je bilans, sumiraju rezultate. Zbog pretjerane brige mogu da žive kraće, nego što bi inače.