Kako se zaštititi od korona virusa: Ojačajte imunitet na ovaj način!

Piše: Mima Miković, inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant i life coach (www.fengshuisrbija.com)

Nisam paničar, ali sam koliko toliko oprezna. Ovaj virus nije sladak, kao ni jedan koji je vještački izazvan, pa je mutirao u međuvremenu.

Samo BEZ STRAHA, JER GA PRIVLAČITE. Prekinite da jedete gluposti i počnite da pojačavate svoj imunitet: od prirodnih sokova, čajeva, domaće hrane što više. Smanjite slatkiše i uzmite med umjesto glupog rafinisanog bijelog šećera.

Ehinacea, koprivine kapi, i mnogo drugih prirodnih stvari imate za imunitet. Na primjer, dobra krvna slika uz namirnice koje imaju svojstvo popravke loše, jeste crveno bobičasto voće-sada imate i zaleđeno ili ste spremali slatko od kupina i malina, kopriva i spanać, cvekla, zeleno lišće-sve šta sada ima..itd-Pregledajte na internetu.

Pokušajte da koristite biljke i kristale (šungit je za sada najbolji, ali i turmalin) da čistite WI FI da bi se smanjio loš uticaj elektro magnetnih talasa. To je opasno jer utiče direktno na snižavanje naše frekvencije, strahovi i beznađe su najopasniji.

Izbjegavajte zaražena mjesta, kako inače i naši govore, ali i svjetski mediji.
Koristite eterična ulja, najbolje eukaliptus i cimet. Ima i stari recept Egipćana, ubacite par glavica crnog luka sa ljuskom u korpu i stavite ga u neki dio prometne sobe, da se ne vidi ali odlično skuplja bakterije i viruse, na proljeće bacite. To je doduše za ove obične influenca viruse ali pomaže u čuvanju imuniteta.
Dakle, samo smireno…

Komentari

komentara