KAKO SE ZALJUBLJUJU ASTROLOŠKI ZNACI: LAVOVI VOLE I ODLJUBE SE 38 PUTA DNEVNO

Na vrhu liste najzaljubljenijih astroloških znakova su Strijelci, Blizanci, Ribe, Lavovi, Vaga…

  1. Strijelac

Prvo mjesto pripada Strijelčevima. Strijelac u osnovi nije u stanju da živi ako nije u ljubavi. Život je previše siv i monoton jednom Strijelcu ukoliko nije ispunjen ljubavlju. Stoga se Strijelac zaljubljuje odmah, strasno i žestoko. Ali ne za dugo. Čim hormonalno ludilo blijedi, Strijelac ide u potragu za novim donatorom osjećanja.

  1. Blizanci

Blizanci se zaljube odmah, strasno i zauvijek. Veruju da je njihov izabranik/ica osoba njihovog života. I to je istina. Samo Blizanci su danas jedno, a sutra – drugo, i zato se sutra ponovo zaljubljuju, ali u sasvim drugu osobu. Ali, isto tako zauvijek! Do večeri će se u svakom slučaju sigurno zaljubiti.

  1. Vaga

Želim da volim, želim da patim, želim da šetam – to je glavni princip života Vage. Jedini problem je što čim dobiju uzvraćenu ljubav, Vage se odmah predomisle. Ne želim da volim, ne želim da patim. Želim kolačić i vodku! Na primjer.

  1. Lav

Lavovi vole oko 38 puta dnevno, dok se oni sami zaljubljuju tri puta nedjeljno. Srećom, Lavovi ne samo da se munjevitom brzinom zaljubljuju, već isto tako brzo gube interesovanje za predmet njihove ljubavi, koji ponekad nemaju ni vremena da upoznaju.

  1. RIBE

Ribe su uvijek u potrazi za ljubavlju, jer bez ljubavi one ​​ne dišu i ne žive. Ali, kod Riba postoji i predmet ljubavi – to je ekstra opcija: ako ne postoji čovjek koji je pogodan, Riba se do ušiju zaljubljuje u sopstvenu maštu i tu je mirna, ispunjena i sretna.