Kako se prirodom liječe i najteže bolesti: Eliksir sa Kavkaza – najsavršeniji i najjači lijek za rak debelog crijeva!

Rak debelog crijeva predstavlja drugi najčešći uzrok smrtnosti od malignih bolesti. Kod muškaraca je odmah iza raka pluća, a kod žena iza raka dojke.

Prof. dr. Šuhreta Trobradović Seka (061/320-726)

Rak debelog crijeva drugi je po redu vodeći uzrok smrti zbog malignih bolesti u razvijenim zemljama, a četvrti diljem svijeta, tvrde stručnjaci. Nažalost, simptomi raka debelog crijeva mogu biti nejasni ili se lako mogu pobrkati s drugim stanjima. Upravo je zato od velike važnosti provoditi kolonoskopiju, fleksibilnu sigmoidoskopiju i pretragu okultnog krvarenja, pogotovo ako su u pitanju visokozizične skupine.

Krv ili sluz u stolici, promjena dinamike pražnjenja crijeva, umor, anemija…- neki su od simptoma koji mogu ukazivati na pojavu raka debelog crijeva. Ova bolest, izuzetno je opaka jer u velikom procentu ima smrtonosan ishod, a simptomi su vrlo često nejasni, zbunjujući, upućuju na 1000 drugih tegoba te u nekim slučajevima – znaju i izostati.

Krv u stolici

Aurina čitateljka iz Zenice, Jasmina Velić, (46), nije osjećala odmah klasične simptome.

– Ja sam prvo saznala da imam bolest. Simptomi su onda došli – kaže Jasmina.

– Nakon dijagnoze, liječenje nije odmah započeto, već se nastavilo s pretragama. Te pretrage nisu nimalo bile prijatne jer je tumor bio mali, teško uočljiv. No, rastao je i to baš progresivno. U isto vrijeme, u stolici sam sve češće pronalazila krv, opadalo mi je gvožđe, anemija me baš porazila, bacila na koljena. Radila sam nekoliko puta rektoskopiju, kolonoskopiju i brojne laboratorijske nalaze. Nakon toga mi je urađena operacija, a propisana mi je i hemoterapija. E tek to me je dotuklo skroz – prisjeća se Jasmina vrlo teškog životnog razdoblja kada joj se život znao smučiti kako naglašava, i po 300 puta na dan.

– Život, zdravlje, budućnost – sve mi je bilo neizvjesno. Sreća pa sam imala jaku podršku porodice, bezgraničnu ljubav, pomoć, razumijevanje. Uglavnom, nakon što se bolest nije povukla, započinjem sa “samolijelčenjem”. Okrećem se u potpunosti prirodi. Prvo započinjem ‘dijetu’ od tri mjeseca povrća (većinom svježeg), voća, malo mesa (domaći uzgoj), domaćih jaja, i slično. Ništa posebno, normalna hrana ali bez i jednog e-dodatka. Skinula sam pet kg, postala poletna, izvrsno se osjećala, nestali su problemi sa seboroičnim dermatitisom, ali, bolest je i dalje bila tu.

– Uzrokuje mi i napade panike, bojim se za sebe, valja leći u hladnu, crnu zemlju. Mislim o djeci, šta će, kako će bez mene. Očajnički tragam za lijekom. Zbog tahikardije i napada panike počela sam piti čaj od matičnjaka, a sada ga sama uzgajam. Piju ga i moji ukućani, pa  moji pubertetlije više ne divljaju zbog hormona. Znači, ovo sam sve govorim kako je priroda moćna, sjajan iscjelitelj.

– Počinjem piti i magnezijev hlorid. To je za mene bilo otkriće, osjetila sam toliko dobrobiti da sam postala skoro drugi čovjek. Pomogao mi je kod noćnih grčeva u nogama, ojačao kosti, nestale su mi ciste u dojkama, bolovi u jajnicima, poboljšala se cirkulacija, srce radi super, moje raspoloženje je izvrsno. Nabavila sam i jiao-gu-lan, kinesku ‘biljku dugovječnosti’. Počela sam uzgajati čuvarkuću, žalfiju…- i u kompletu sam se preporodila osim što je bolest i dalje bila tu. Tada se obraćam doktorici Trobradović. Njena terapija odmah je djelovala.

– Riječ je o svemoćnom Eliksiru sa Kavkaza kojeg pijem disciplinirano, a dom štitim Cedar Neutralizer uređajima.

– I naravno, kao i kod drugih slučajevima o kojima sam čitala u Auri, nastupa prvo poboljšanje, a zatim kompletno iznenađenje! Svi moji nalazi, vjerujte mi, bolji su sad nego prije bolesti, ma nego ikad u životu. Eliksir s Kavkaza tačno je znao šta mom organizmu treba, a šta ne. Potpuno sam zdrava na moju veliku sreću, a na veliko iznenađenje mojih ljekara koji su još uvijek u šoku mojim naglim oporavkom – ispričala nam je Jasmina.

POZITIVNA ISKUSTVA SA CEDAR NEUTRALIZER ZAŠTITNIM UREĐAJIMA

Adis N., web-designer, Zenica

Nestale su glavobolje!

Budući da zaista dugo radim ispred računara, uvijek bih dobio jaku glavobolju već nakon sat vremena i oči bi počele da se zamaraju. Pokušao sam sa Cedar Neutralizer zaštitni uređajem za PC-e, i da budem iskren sada i kada završim posao, osjećam se kao kad tek stignem u kancelariju. Nema glavobolje, nema zamora očiju, a također sam mnogo manje nervozan nakon završenog posla.

Ružica L., Sarajevo

Izliječila rak dojke!

Bolovala sam od raka dojke, i sve dok nisam postavila Cedar Neutralizer uređaj, u sobi u kojoj sam boravila osjetila se samo negativnost i pesimizam, a nije bilo ni nekog napretka u liječenju. Nakon instaliranja uređaja atmosfera u sobi je bila mnogo lakša, u meni se pojavila jaka želja za ozdravljenjem, i prvi znaci povlačenja bolesti su se pokazali, što je na kraju rezultiralo i izlječenjem.

Marija B., Švicarska

 Cedar za sjajnu koncentraciju!

Postavila sam jednu Cedar ploču ispod stolice u mojoj kancelariji, jer sam već dugo vremena po dolasku na posao, osjećala nekakvu iznenadnu toplinu, a nakon sat-dva nagli pad koncentracije tako da nisam bila u stanju da obavim ni najjednostavnije radnje poput pravljenja predračuna i slično. Sa Cedar Neutralizer zaštitnim uređajem, ti problemi su jednostavno nestali. Sada sam se uvjerila u dvije stvari, prva je postojanje štetnog zračenja, u koje prije nisam vjerovala, a druga je efikasnost Cedar uređaja.