Kako se Ovan slaže sa ostalim znacima horoskopa

Kako se Ovan slaže sa ostalim horoskopskim znacima. Koje su kombinacije idealne. Koga treba da izbegava. Da li su Ovnovi nezgodni i teško ih je ukrotiti.

Horoskop Ovan – MUŠKARAC

Horoskop Ovan – ŽENA

Ovan i Ovan

Strastvena kombinacija. Ovdje je sve prenaglašeno i dramatično. Jedno drugo stimulišu i ova veza dugo opstaje. Stalno na granici ljubavi i mržnje. Kada se jednom spoje, teško se rastavljaju.

Ovan i Bik

Često su u raskoraku. Bik je uvijek željan pažnje i razmjene osjećanja. Ovan stalno žuri. Emocije ga povremeno zanesu. Tada Bik mora da bude spreman da mu pruži ljubav. Koliko god da je strpljiv, Biku dosadi čekanje. Ako su spremni na kompromise, veza može da uspije.

Ovan i Blizanci

Blizancima smeta usmjerenost Ovnova na sebe. Ovan ne shvata flertovanje Blizanaca sa svima. Često zanemare fizičke odnose zbog previše prigovaranja i sitnih rasprava. Ljubomora je prisutna i teško se prevazilazi.

Ovan i Rak

Strast Ovna i potreba za pripadanjem Raka, često mogu da budu u raskoraku. Ovan ne zna kako da se potpuno preda. Rak očekuje ljubav na duže staze. Ovan živi za trenutak. Nedostatak novina u seksu i podrazumijevanje mogu da ovu vezu unište.

Ovan i Lav

U ovom odnosu je uvijek prisutna borba. Puno strasti, ljubavi, ideala. Oboje vole da budu u centru pažnje. Ne vole kompromise.

Na početku odnosa ne obraćaju pažnju na nedostatke i razlike. Sve ono što ih je na početku privuklo, kasnije dovodi do kraja veze. Ako se uspiju da se dogovore i Lav se malo povuče, odnos je idealan.

Ovan i Djevica

Djevice privlači neuhvatljivost Ovna. On je sve što ona nije. Ovnu se dopada prividna hladnoća Djevice. Predstavlja izazov koji treba osvojiti. Previše strastveni Ovan, može da uplaši Djevice. U seksualnim odnosima dešava se da ostanu nezadovoljeni.
U ovom odnosu mogu da zasmetaju nepoverljivost i sumnjičavost Djevice.

Ovan i Vaga

Odlična seksualna veza. Privlačnost i varnice strasti su vidljivi i opipljivi. Ako su spremni da popuštaju jedno drugom, odnos će trajati dugo. Vage žele romantiku, za Ovna je to gubljenje vremena. On više voli konkretne stvari.

Ovan i Škorpija

Oboje su dominantni i to i ne kriju. Seksualna veza je uvek dobra. Odnos je pun drame i nestabilan. Zasniva se na strasti i borbi za kontrolu. S obzirom da vole izazove, ova veza može dugo da potraje. Seksualna privlačnost je magnet za oboje.

Ovan i Strijelac

Sve razlike “peglaju” u spavaćoj sobi. Ovan ne razumije pretjerani Strijelčev optimizam i promjene raspoloženja. Previše priče razvodnjava ovaj odnos. Mogu da dosade jedno drugom sa svakodnevim zamerkama.

Ovan i Jarac

Odlično se dopunjavaju. Jarac uskače svojim raciom, tamo gdje Ovnu zaškripi. Prepreku može da predstavlja pretjerano razmišljanje i kalkulacija Jarčeva.
Ovnovi seksualno stimulišu Jarčeve.

Ovan i Vodolija

Vodolije dopuštaju Ovnu da dominira samo ako je njihovom interesu. Na početku veze sve ide glatko, kasnije može da se zakomplikuje jer počinju da se podrazumijevaju.
Ako porade na međusobnoj komunikaciji i razumijevanju, veza će biti uspješna.

Ovan i Ribe

Velika razlika u temperamentima. Ribe su pomalo uspavane. Ovan je uvijek spreman na akciju. On ispunjava sve njene skrivene fantazije. Ona mu se potpuno prepušta.
Brak može biti komplikovan, ako se oslone samo na intuiciju.

(Astrologinja Vesna Grujić/zvezdologija)