Kako se horoskopski znakovi ponašaju na Facebooku? Blizanci poput maratonaca, Lavovi u centru pažnje, komični Strijelci, osjetljivi Jarčevi…

Dok je jednima fejs nužno zlo, drugi ga vide kao vlastitu oglasnu ploču pa, iako to ne želimo, znamo svaki njihov korak. Saznaj kojoj grupi vi pripadate.

Već i ptice na grani znaju da svaki horoskopski znak ima neke, samo za njega tipične, karakteristike. Upravo uz pomoć njih, 24sata je otkrio kako se pojedini znakovi ponašaju na Facebooku.

U nastavku saznajte pripadate li grupi koja neumorno objavljuje statuse, fotke i citate ili pak grupi kojoj fejs nije posebno zanimljiv. Osim toga, otkrijte kako vas drugi vide…

Ovan

Ovnovi obožavaju sami sebe, pa nije rijetkost vidjeti njihove fotošoprane fotke na fejsu. Sve će napraviti da izgledaju savršeno. Prije nego ih prijatelj označi na fotografiji, ono to moraju obnoviti. Žele prvi imati sve informacije, a ako se naljute, obvezno će obrisati Facebook profil i onda ga kasnije opet napraviti.

Bik

Luksuz je njihovo drugo ime. Dobra hrana, egzotična mjesta… Njihov fejs prepun je takvih fotki. Ne pretjeruju sa svojim slikama, no brišu tuđe objave, slike i komentare s kojima nisu zadovoljni.

Blizanci

Lako ćete ih prepoznati… Na fejsu su pravi ‘maratonci, pa sve druge bombardiraju svojim fotografijama i redovnim izvještajima o svojim osjećajima.

Rak

Nisu posebni ljubitelji društvenih mreža pa ih često izbjegavaju. Ipak, fejs im služi za održavanje kontakata sa starim poznanicima i na njemu će se pohvaliti isključivo bitnim životnim događajima…

Lav

Uživaju biti u centru pažnje pa će redovno objavljivati svoje fotke, a ne čudi ako je riječ o pomalo provokativnim fotkama… Svima “lajkaju” slike i objave te s nekim ljudima održavaju odnose gotovo isključivo preko društvenih mreža.

Djevica

Ne uživaju u objavljivanju svoje privatnosti pa se ponekad čini kao da nikad niti ne dolaze na fejs. Ipak, vjerno prate sve svoje frendove…

Vaga

Ne vole dosadne selfieje i fotke koje svi imaju. Radije će koristiti neobične filtre i prijatelje iznenaditi s nečim malo drugačijim. Imaju puno prijatelja, no zapravo ne koriste društvene mreže toliko puno koliko se na prvi pogled čini.

Škorpija

Kod njih postoje dva tipa ljudi – oni koji se prekomjerno koriste društvenim mrežama i oni koji ih imaju tek reda radi, ali i kako bi mogli pratiti druge. Prvi će objavljivati sve, a drugi gotovo ništa.

Strijelac

Uživaju u humoru pa svoje Facebook prijatelje često počaste nekim dobrim vicem. Osim toga, nerijetko pišu i šaljive komentare na tuđe statuse ili fotke. Njima su društvene mreže isključivo zabava, iako ponekad vole staviti svoje zavodljive slike da bi si malo “nabildali” ego. Imaju puno prijatelja, no realno im Facebook ne znači puno, a obavezno stavljaju fotke s putovanja.

Jarac

S njima morate biti pažljivi jer će se vrlo lako naljutiti ako objavite neku njihovu fotku na kojoj ne izgledaju kao da su upravo došli s crvenog tepiha. Ne objavljuju često, jer ne žele biti jedni od onih koji stalno vise na fejsu, no redoviti su u proučavanju toga što drugi rade.

Vodolija

Za njih je Facebook samo zabava. Postoje periodi kad su aktivni svaki dan, a onda mjesecima uopće ne upale svoju stranicu. Svoje slike stavljaju iz zabave i skoro pa im nije važno kako izgledaju…

Ribe

Važno im je da njihov fejs izgleda originalno. Stavljat će fotografije s prijateljima i porodicom, ali ne i puno onih na kojima su sami jer ne vole taj način privlačenja pažnje. Osim toga, ovi će veliki emotivci na svom profilu često objaviti i zanimljive

(aura.ba)