Kako se Amanda vjenčala s duhom starim 300 godina

Amanda Sparrow Parge (46) početkom godine se vjenčala s 300 godina starim duhom gusara s Haitija. Vjenčao ih je šaman na brodu u međunarodnim vodama, nedaleko od irske obale.

Irkinja, kojoj su dosadili stvarni muškarci, tvrdi da je njihova veza trajala dvije godine prije nego što su je odlučili okruniti brakom. Duha Jacka Sparrowa ‘upoznala’ je 2014. godine, kada se on odjednom pojavio pokraj nje dok je ležala u krevetu.

Objasnila sam mu da baš i nisam tip za seks bez obaveza s duhom i da želim da naš odnos postane ozbiljna veza. Htjela sam veliko, tradicionalno vjenčanje, bijelu vjenčanicu. To mi je bilo jako važno.

Umjesto Jacka, sudbonosno ‘da’ izgovorio je Amandin osobni vidovnjak. Kako mladoženja nije mogao biti fizički prisutan, mladenka je njegov vjenčani prsten nataknula na crvenu svijeću. Govorila je kako joj je suprug srodna duša i da imaju savršenu vezu. Platila je 6000 funti za promjenu prezimena u Sparrow.

Osim promjene imena, dala je napraviti iste tetovaže, ugradila zlatne zube i napravila dreadlockse kako bi što više sličila liku kojeg je za potrebe filma utjelovio Johnny Depp. Nakon temeljite transformacije, jedno je vrijeme povremeno radila kao imitatorica glavne zvijezde filma, pirata Jacka Sparrowa.

Tvrdila je da im je i seks odličan i da njihov spiritualni odnos nema nikakve veze s masturbacijom. Objašnjavala je da postoji naziv za ljude koji se seksaju s duhovima – to se zove spektrofilija. Rekla je da ona postoji hiljadama godina, samo o tome nitko ne govori.

– Misionarska poza je vjerojatno najbolja za početnike jer je tako najlakše osjetiti težinu pa tek onda eksperimentirati dalje. Intenzivno osjetite sve što vam duh radi, a i on osjeti ono što mu vi radite – objasnila je u videu kojeg je objavila na društvenim mrežama.

No, bračna sreća nije bila dugog vijeka. Amanda je ubrzo shvatila da njihov odnos baš i ne funkcionira, javlja Irish Mirror.

Kada za to dođe vrijeme, otkrit ću više o svemu što se dogodilo. Sada samo želim upozoriti ljude da budu vrlo oprezni kada se petljaju s svijetom duhova. To nije nešto s čime se treba igrati…

U oktobru se preselila u Belfast, živi sama u malenom stanu i objavila da je aseksualna.

– Oduvijek, od najranije dobi, znala sam da sam drugačija – zaključila je.