KAKO REAGUJE ŠAKINA PORODICA: SUPRUGA RAVNODUŠNA, DJECA SE KRIJU, KĆERKA ŽELJELA DA NAPUSTI FAKULTET

Iz krugova bliskih njegovoj porodici pouzdano znamo da Šako i njegova supruga Vesna već odavno samo žive u formalnom braku.

Nakon najnovijeg „av, av“ skandala sa erotikom, uz kojeg je promovisao i novi singl „Nedostaješ“ popularni Šako Polumenta izašao je kao moralni pobjednik. Pokazalo se da je sve odlično iscenirano i da mu je ovakva reklama preko maloljetnice dobro došla za promociju singla.

Ova afera mu je otvorila vrata i najgledanijeg šou programa „Ami G Show“ u kojem je kazao da je „zbog skandala morao da pošalje sina i kćerku van granica Crne Gore, dok se ne slegne prašina“. Kao sve mu je to teško palu u njegopvoj 57. godini života, te da mu je žao porodice koja trpi cijenu njegove popularnosti. To da je postao i djed ne spominje.

Iz krugova bliskih njegovoj porodici porttal “aura.ba”pouzdano saznaje da Šako i njegova supruga Vesna već odavno samo žive u formalnom braku. Prije nekoliko godina čak su se bili i razišli, a onda su radi djece i okruženja vratili se pod isti krov, ali, prema pjevačevoj priči – svako u svoj krevet. Jedino u ljetnom periodu, kada odu na ljetovanje proradi adrenalin, pa su nešto intimniji.

Najnovija „av, av“ afera samo je oživjela stare rane kod djece. Tada je Šakina kćerka bila student i zbog snimka u kojem Šako mlatara svojim ponosom petnaest dana nije išla na fakultet. Nije mogla podnijeti provokacije i dobacivanja. Sa sinom je nešto drugačija situacija. On je veoma brzo prihvatio očeve (ne)zgode i znao se pohvaliti da je još veći muškarac od oca.

Šako je preko 30 godina u braku sa Vesnom, koja se nikada nije željela eksponirati. Sa njim je imala i lijepih i bolnih trenutaka. Bilo je čak i batina. Prekipilo joj je prije nekoliko godina i napustila je porodično gnijezdo, da bi se radi okoline vratila. Navodno, bili su se i sudski razveli, pa su se ponovo vjenčali.