Kako prepoznati horoskopski znak preko profila na društvenoj mreži

Neki svoj život prenose do detalja, dok drugi sliku o sebi preuveličavaju, ima i onih slučajeva koji društvene mreže koriste isključivo za poslovne aktivnosti, ali i onih kojima internet služi kako bi nekoga „uhodili“.

Evo kako se svaki horoskopski znak ponaša na društvenim mrežama…

Ovan

Oni su fokusirani na sebe i žele da se prikažu u najboljem svijetlu, pa često prave fotke sa efektima prije nego što ih objave. Prije nego što ih neko označi na fotografiji, oni to prvo moraju da odobre, a moraju da znaju i šta se dešava, ko je sa kim, kako izgleda i slične stvari.

Bik

Pripadnici ovog znaka vole da objavljuju lijepe fotografije luksuznih stvari, hrane i mjesta. Ne vole kada drugi stavljaju patetične stihove i pjesme, ali su uključeni u sve grupe koje su u trendu. Ne stavljaju mnogo slika, ali brišu tuđe komentare koji im se ne dopadaju.

Blizanci

Blizanci su prvaci na društvenim mrežama – oni stalno bombarduju slikama sebe, svoje djece, partnera ili izvještavaju o svim svojim emotivnim stanjima. Društvene mreže ne shvataju ozbiljno, već kao način za „ubijanje“ dosade, pa najčešće sa svojim objavama idu na živce svim prijateljima.

Rak

Mnogi Rakovi preziru društvene mreže i maksimalno ih izbjegavaju, a kada ih koriste, njihove objave su pomalo čudne, pa im zato služe samo da prate ljude sa kojima su izgubili kontakt. Kada je riječ o značajnim događajima kao što su rođendan djeteta, brak ili slično, znaju da se pohvale.

Lav

Isto kao i u realnosti, tako i na društvenim mrežama, Lavovi vole da privlače pažnju. Umiju da pretjeraju sa objavama fotki na kojima su najčešće u provokativnim pozama. Redovno prate tuđe profile, ne propuštaju nijednu fotku i svuda možete vidjeti njihove lajkove.

Djevica

Djevice prate trendove i trude se da budu u toku, pa imaju profile na svim društvenim mrežama, ali ni na jednoj ne otkrivaju svoju privatnost. Više vole da objavljuju stvari povezane sa društvenim i političkim pitanjima, nego svoje slike. Nikada se ne čekiraju kako niko ne bi mogao da prati njihov trag.

Vaga

Njihovi profili uvijek izgledaju predivno i šareno, uvijek objavljuju umjetničke fotke sa posebnim efektima zbog kojih izgledaju jedinstveno. Imaju mnogo onlajn prijatelja, ali ne koriste društvene mreže u toj mjeri kao što na prvi pogled izgleda. Omiljena aktivnost im je blokiranje ljudi, a poslije pregledanja tuđih objava, zaključuju da su svi dosadni.

Škorpija

Postoji dva tipa Škorpija – jedan tip pretjeruje u korišćenju društvenih mreža, a drugi tip ih koristi samo da vidi šta se dešava kod drugih. Prvi objavljuju sve i svašta da bi oduševljavali druge, a drugi imaju stroga ograničenja u dijelu za privatnost, pa skoro niko ne može da vidi šta ima na njihovom profilu.

Strijelac

Oni najčešće objavljuju humorističke postove, rade svakakve testove ličnosti i dijele rezultate na profilu. Ne postoji tuđa objava koju oni nisu komentarisali, društvene mreže su za njih zabava, iako ponekad znaju da objave neku provokativnu fotku kako bi im lajkovi „nabildovali“ ego.

Jarac

Oni uvijek obraćaju pažnju na to kakav utisak ostavljaju, pa znaju da se naljute na prijatelje koji im ponekad na zid stave neku smiješnu fotku ili neukusan komentar. Ne objavljuju mnogo slika kako ne bi ostavili utisak da samo „vise“ na telefonu, a profile koriste za promociju profesionalnih dostignuća i kriju ljubavni život.

Vodolija

Vodolije takođe najčešće objavljuju smiješne video snimke, fotke i viceve. Često se služe i porukama i mudrostima koje komentarišu sa prijateljima. Ima perioda kada su aktivni svaki dan, a zatim na duži period zaborave na profil. Fotke objavljuju iz zabave i uopšte se ne brinu kako izgledaju.

Ribe

Kao jednom od najkreativnijih znakova, Ribama je važno da im profil izgleda originalno. Stavljaju fotke sa prijateljima i porodicom, ali ne i previše selfija jer ne žele da tako privlače pažnju. Ljubitelji su inspirativnih citata i objavljuju omiljene pjesme. Poslije teškog raskida može se desiti da stave i nekoliko srceparajućih statusa.