Kako postati neodoljiva? Ljepota uopšte nije presudna!

Ljudi koji na prvi pogled izgledaju lijepo mogu da nam postanu vrlo ružni kada ih malo bolje upoznamo, dok neke osobe za koje bismo rekli da su prosječnog izgleda, nama su najljepši na svijetu – evo zašto

Ljepota je riječ snažnija od bilo kojeg pridjeva. Zbog nje žene padaju u očaj. Ona ih tjera da drže stroge dijete i podvrgavaju se plastičnoj hirurgiji. Međutim, zar ta riječ ne podrazumjeva nešto više? Zar nije u pitanju “ono nešto” što se ne može da svede samo na naš spoljašnji izgled? Šta je to što ženu čini lijepom?

Ovih 10 osobina svaku ženu će da učini neodoljivom:

1. Njena strast je definiše više nego fizički izgled

Nema ništa ljepše od strastvene žene. Ženu koja živi punim plućima i koja radi stvari s velikom strašću vrijedi poznavati.

2. Pokazuje svoje pravo lice

Šminkanje je stvar izbora i u tome nema ništa loše. Međutim, lijepa žena ne oseća potrebu da sakriva svoje nedostatke pomoću mejkapa. Ona će to da učini zbog sebe, ne zbog drugih.

 

3. Ne želi da bude centar svemira

Ona ne želi da po svaku cijenu bude u centru pažnje. Čini to nesvjesno jer posjeduje samopouzdanje i skromnost, a te osobine privlače pažnju drugih više od isforsiranih gestova.

4. Zna da se izražava

Nema ništa gore od djevojke koja nije elokventna i ne zna da kaže šta misli. Dama koja ima svoje mišljenje može da bude očaravajuća i dokaz je da je mozak najjači afrodizijak.

5. Samostalna je 

Žena kojoj nije neophodan muškarac kako bi živjela svoj život je žena koja je sigurna u sebe. Samopouzdanje je ključ za istinsku ljepotu. Njoj ne treba odobravanje drugih za svoje postupke.

6. Misteriozna je

Ona ne otvara usta bez razloga i ne otkriva sve svoje tajne. Nije od onih koje pričaju samo da bi čule svoj glas. Nema ništa intrigantnije od žene obavijene velom misterije. Ona je puna iznenađenja i što je više upoznajete, postaje sve ljepša i ljepša.

7. Saosjećajna je

Ona ne misli samo na sebe. Saosjećajna je i brižna. Žrtvovaće se zbog drugih ljudi. Ne slama srca, već ih iscjeljuje. To je istinska ljepota.

8. Otvorena je za nove izazove

Lijepa žena ne zna za ograničenost. Otvorena je za nove ideje, ljude i mjesta. Njena hrabrost i otvoren um su očaravajući.

9. Ima dušu

Svi znamo šta znači kada neko ne posjeduje unutrašnju ljepotu. S druge strane, postoje osobe koje jednostavno sijaju i u čijoj blizini bismo uvijek željeli da se nalazimo.

10. Ima “ono nešto”

Ova osobina ne može da se izrazi riječima. Ona posjeduje nešto, ali ne možete to da definišete. Ona ima taj specijalni kvalitet i ne možete da je objasnite zbog toga što to nikada u životu niste doživjeli.