Kako pametno i bezbjedno imati ljubavnicu: NAJVAŽNIJE DA LAŽETE KAO POLITIČAR!

Uvijek birajte ljubavnicu koja je starija od vaše žene, a i od vas, koja je isto u sretnom braku kao i vi, koja ima dijete ili djecu i – ne zaljubljuj se u ljubavnicu!

Kada ste odlučili koja će vam cura biti žena, koja će roditi vašu djecu, koja će vas spremno dočekivati sa skuhanim ručkom, opranim i ispeglanim vešom, spremni ste da imate ljubavnicu… Ali prije nego što ste se odlučili za brak, djecu i toplu skuhanu hranu, morate preduzeti slijedeće korake koji će vam osigurati buduće vanbračne izlete:
1. Upoznati sve njene prijatelje i saznati gdje žive, kuda se kreću i gdje rade (ovo će vam omogućiti lakše kretanje kroz ulice, kuće, zgrade, tržne centre i ostalo).
2. U toku upoznavanja sa budućom ženom, navesti je da pomisli da barem 2 puta nedjeljno imate pravo na odsustvo od kuće (sportske aktivnosti ili nešto drugo) u trajanju od 4 h.
3. Uvijek biti pažljiv prema budućoj ženi i majci vaše djece, jer nema ničeg ljepšeg kada se vratite iz švaleracije u toplo porodično gnijezdo.
4. Usadite u sebe naviku da curi i budućoj ženi, s vremena na vrijeme, poklanjate sitne, ali značajne poklone (znaće da mislite na nju i da je volite, kao što je i red).
5. Djeca su vam prva briga i vodite računa da se igrate sa njima, da ste dobar i brižan otac bez obzira na to što imate ljubavnicu (vaša žena će biti zadovoljna vama i neće sumnjati u vas, jer brinete se oko porodice).
6. Iznenadite ženu nekim neočekivanim izlaskom ili putovanjem, a ona će vam zauzvrat uzvratiti nesebičnom pažnjom i ljubavlju (prethodno se dogovorite sa ljubavnicom o putovanju, šta, gdje, kako i zbog čega).
7. Uvijek birajte ljubavnicu koja je starija od vaše žene, a i od vas.
8. Uvek birajte ljubavnicu koja je isto u sretnom braku kao i vi.
9. Uvek birajte ljubavnicu koja ima dijete ili djecu.
10. Upozorenje – ne zaljubljuj se u ljubavnicu!

Mjere opreza
1. Ako žena ikada posumnja u vas, lažite.
2. Ako žena ima argumenta protiv vas (niste bili pažljivi), lažite kao pecaroš.
3. Ako vas je žena slučajno srela sa ljubavnicom u toku časova kada imate standardne vanbračne aktivnosti i ako vas napadne, ne ćutite, već lažite kao političar, što ubjedljivije, da i sami povjerujete da je laž istina s ciljem da ženi nametnete osjećaj krivice, a ne ona vama.
5. Ako ste u fazi mijenjanja ljubavnica, a željni ste seksa, platite za seks ženama kojima je to posao.
6. Ako već plaćate za seks, birajte samo mlađe cure.
7. Koristite kondom.
8. Održavajte redovne seksualne odnose sa ženom.
9. Upozorenje – ne zaljubljuj se u ljubavnicu.