Kako osvojiti i zadržati voljenu osobu? “RECEPT” ZA LJUBAVNU MAGIJU

love magic

Foto: Ilustracija

Ako želite privući pažnju voljene osobe, trebat će vam svete ili energizovane vode, roze boje svijeće, olovka, posuda sa drvenim kašikama i komad pergament papira. Najbolji dani za bavljenje ovom bijelom magijom  su utorak i petak.

Za aura ba piše: mr. sci. Slobodan Maslić

Ljubavne čini se nalaze u gotovo svim drevnim mitologijama i vjerovanjima. One ulaze u područje bijele magije, jer se rade sa čistim srcem i dobrom pozitivnom energijom.

Iako prije nego ste pročitali da bavljenje bilo kojom magijom donosi loše energije čarobnjaku tj.onom ko izvodi ritual magije, to ne važi za onog ko radi sa pozitivnom bijelom magijom. Bitan je karakter bijelog maga da mora stvarno da mu se vjeruje i da stvarno  želite da se to dogodi.

Najbolji dani utorak i petak

Zapamtite, ako ste se predomislili ili se osjećanja vaša  vremenom promijene, to je u suprotnosti sa principima magije ljubavi i posljedice mogu biti nepovoljne za vas.

Ako želite privući pažnju na svoju voljenu osobu, trebat će vam, piše portal aura.ba,  svete ili energizovane vode, roze boje svijeće, olovka, posuda sa drvenim kašikama i komad pergament papira. Najbolji dani za bavljenje ovom bijelom magijom  su utorak i petak.

To je dobro i lijepo da se radi u prirodi, jer sve te pozitivne energije će se lakše povezati sa Univerzumom. Ako ne možete da ste na otvorenom, izaberite mirno mjesto gdje se osjećate ugodno u skladu sa samim sobom.

Sljedeći korak je nacrtati krug olovkom. Počnite prskanje svete vode u krug, vodeći računa da ne koračate u krug. Razmišljajte samo o predmetu vašeg osjećanja, a ne o  pravilno izvršenom zadataku.

Imena u krugu

Uzmite pergament papir i napravite ga u obliku suza od tri identične latice. S jedne strane napisati svoje ime i početi lagano tako da na taj dio kaplje vosak roze svijeće.

Zatim ponovite postupak na ime vaše voljene osobe. Vizualizirajte svoju budućnost odnosa, da se ljubavlju ispuni u potpunosti.

Kada  to obavite, na treći komad napišite vaša imena zajedno, ali da su imena ispisana u krug. Smatra se da je krug snažan znak, da simbolizira vječnu beskonačnost, ali simbolizuje i nebo. Krug je razlog i objašnjenje za prstenje, vjeribe i vjenčanja. Otuda mladenci širom svijeta nose  burme.

Omotajte dva komada papira s imenima u trećoj latici, koja je sa oba napisana imena. Onda se to ostavi volji Univerzuma, može se baciti negdje u prirodu, najbolje u tekuću rijeku.

(aura.ba)