KAKO NAJBRŽE IZ GLAVE IZBRISATI BIVŠU VOLJENU OSOBU?

Razdoblje nakon prekida veze može biti vrlo teško, posebno ako nova ljubav još nije na vidiku  Evo recepture da što manje razmišljate o bivšoj/bivšem.

usamljenostBivša veza ili brak za sobom ostavlja brojne gorke, ali i sretne trenutke koje ćemo uvijek pamtiti. Međutim, ponekad osjećaji mogu biti vrlo varljivi i zato ih, prije nego što počnete da razmatrate neke odluke, morate dobro analizirati.

  1. Usamljeni ste

Usamljenost je ružan osjećaj koji nas tjera na razmišljanje o stvarima koje smo ostavili po strani, a jedna od njih je i bivša veza. Osjećaj da vam nedostaju sitnice iz bivše veze potpuno je normalan jer, iako to više nije, ta je osoba nekada bila važan dio vašeg života.

Ipak, morate znati kako to ne znači da su se u vama probudili stari osjećaji, već da uspomene postoje i da ih je skoro nemoguće izbrisati iz memorije.

  1. Upoređujete prošli i sadašnji život

Svaka veza donosi prekrasne trenutke koji se pamte. Takvi trenuci nikada neće biti zaboravljeni i to je prirodno. Ako se uhvatite kako novu vezu ili novi životni put često upoređujete s trenucima s bivšim partnerom, ne brinite.

Nije riječ o staroj ljubavi koja još tinja, već o normalnoj pojavi koja čini život, a koja nije vezana za osjećaj ljubavi: riječ je o navikama kojih se teško oslobađamo, ali i o pozitivnim uspomenama koje bi trebalo i da ostanu samo to – uspomene.

  1. Bojite se budućnosti

Razdoblje nakon prekida veze može biti vrlo teško, posebno ako nova ljubav još nije na vidiku. Loši pokušaji i upoznavanje pogrešnih osoba vrlo lako mogu probuditi ružan i pogrešan osjećaj straha od loših odluka. Upravo zbog toga, na spomen bivšeg često se pojavljuje pitanje – hoću li ikada naći nešto bolje?

Iako se možda u ovom trenutku čini kao teška, odluka o prekidu veze najčešće je ispravna, jer kvalitetna veza koja ima budućnost u vama mora probuditi osjećaje ljubavi i sigurnosti. Ako toga nema, veza ne može biti kvalitetna. Svako od nas zaslužuje najbolje, ali morate biti strpljivi: lijepe stvari vas čekaju iza ugla.