Kako ljube horoskopski znakovi: Ovnovi škrti, Blizanci majstori erotskog poljupca, Vodolije ne razlikuju ljubavnike od prijatelja…

Ovan
Zanimljivo je da predstavnici ovog znaka nisu ljubitelji poljubaca. Ovan ljubi samo kada je dobro raspoložen. Rođeni pod ovim znakom Zodijaka ljube strastveno kada su u zanosu ljubavi. Ovnovi ne ljube često svoje partnere i često ih lišavaju nježnosti.


Bik
Predstavnici ovog znaka ljube samo one koji su im veoma bliski. Veoma često, njihovi poljupci mogu postati “dužnost”, tako da ljube svoje voljene kada napuštaju ili se vraćaju kući, prije nego što odu u krevet i u drugim sličnim situacijama.

U ljubavi, Bik je nježan i mnogo pažnje posvećuje svom partneru. Žene se poslije Bikovih poljubaca osjećaju sigurno i zaštićeno, a muškarci, kada ih poljubi žena-Bik, zaborave na sve na svijetu.
Blizanci
Blizanci traže raznovrsnost u svemu, čak i u poljupcima. Oni koji su rođeni pod ovim znakom često koriste poljupce kao znak zahvalnosti, a ne za izražavanje nježnih osećanja. Ali Blizanci, više nego drugi znaci Zodijaka, savršeno ovladavaju tehnikom erotskog poljupca i ponekad vas mogu pogoditi ovom sposobnošću.

Rak
Rakovi preferiraju poljupce. Njihovi poljupci su nježni. Za predstavnike ovog znaka, oni su prije svega manifestacija duhovne naklonosti i brige, a ne ljubavi, jer u osnovi ne prihvataju poljupce bez toplih osjećanja i, za razliku od Bika, ne prave poljupce “iz dužnosti”. Poljupci Raka nisu previše puni erotike, ali su zaista ljubazni.

Lav
Lavovi su duboko ubijeđeni da poljupci moraju biti senzualni i strastveni, tako da su njihovi poljupci veoma erotični. Ako su Rakovi stidljivi i nikada se ne ljube javno, nema brige za Lavove – oni čak uživaju u pokazivanju svojih osjećanja.

Djevica
Djevice su u poljupcima, kao i u ispoljavanju osjećanja uopšte, skromne i rezervisane. Izbjegavaju publicitet i sve vrste demonstracija. Uopšte, Djevica u poljupcima je veoma izbirljiva i čak zauzima posljednje mjesto među svim znakovima Zodijaka u broju poljubaca.
Vaga
Vage se u poljupce mnogo bolje razumiju od svih drugih znakova Zodijaka. One vole da se ljube i ne propuštaju priliku da to učine. Vage takođe imaju majstorsku tehniku kada su u pitanju poljupci. Istina, poljupci Vage nisu suviše senzualni, prilično su nježni, nego strastveni i erotični.

Škorpija
Predstavnici ovog znaka razlikuju se od svih ostalih u tome što mogu da prenose uz pomoć poljupca čitava ljudska osjećanja i iskustva. Škorpije poljupcima pokazuju obožavanje, nježnost i zahvalnost, hladnoću i potpuni prezir. Oni koji su rođeni pod znakom Škorpije, ljube često i uvijek strastveno. Ako ste rođeni pod ovim znakom, onda su vaša osjećanja iskrena i jaka, piše zenskimagazin.rs.

Strijelac
Za Strijelca, poljubac je, prije svega, sredstvo izražavanja svog stava (divljenje, zahvalnost, porijeklom iz širine njihove ogromne duše), umjesto senzualnog zadovoljstva. Iako su njihovi poljupci često prijateljski, Strijelčevi im daju senzualnost. Iako oni koji su rođeni pod ovim znakom ne poseduju posebnu tehniku ljubljenja, vole da često i mnogo ljube svoje partnere.
Jarac
Jarčevi ne vole da se ljube i rade to rijetko. Čak se djeca i roditelji Jarčevi veoma rijetko ljube. Zaljubljeni Jarac nije tako strastven i nikada se ne ljubi u javnosti. Da, i njegovi poljupci se razlikuju – topli i strastveni – kao na dužnosti, tradicionalno.

Vodolija
Poljupce onih koji su rođeni pod znakom Vodolije, teško je klasifikovati, jer su veoma različiti. Vodolija često ne razlikuje prijatelje i voljene, tako da sa istim osjećanjem ljubi oboje. Ali ljudi koji su rođeni pod ovim znakom nikada se ne prepuštaju potpunim osjećanjima i ne dozvoljavaju strastima da preovladaju, tako da njihovi poljupci nisu previše česti, iako možete naći sve u njemu: od strasti do nježnih osjećaja.

Riba
Oni koji su rođeni pod znakom Ribe takođe vole više kada ih ljube, umjesto da one same ljube nekog. Po prirodi Ribe se u potpunosti predaju svojim osjećanjima, jer poljubac je za njih nešto posebno. Kada je reč o tehnici ljubljenja – nije sjajna, a frustracija često leži u njoj.