KAKO POMAŽE NARODU HODŽA HUSEIN HODŽIĆ IZ BEČA: Baci tespih i proriče im sudbinu!

Prvo zavrtim tespih oko zgloba ruke, ponavljam molitve i bacim ga. Na način kako padne, otvaraju mi se vizije.

Husein Hodžić živi i radi u Beču gdje ima i registrovanu agenciju. U narodu je poznat kao  “doktor za dušu”. Pojašnjava kako svako od nas rođenjem dobije zvijezdu u koju je upisana sudbina, a sve karakteristike zvijezde objašnjava sveti Kur’an. Pa se tako, kaže iscjelitelj Hadžić, otvaranjem zvijezde otvori duša i aura osobe pa se sa nje mogu skidati negativne čarolije i uraditi zaštita.

Osim po otvaranju zvijezde, Husein je čuven i po izutenom poznavanju arapske metoda brojanice ili tespiha.

“Radi se o tespihu sa 33. ili 99. bobaka i kićankom na kraju. Niska malih brojanica ili đerdana sa tačno određenim brojem zrnca, od čilibara, sedefa, drveta tisovine, poludragog kamena, i srebra reći će i najskrivenije tajne. Tespih se nosi se u ruci, a svrha je da se u toku molitve koja se ponavlja, broji pomoću njega. Prvo zavrtim tespih oko zgloba ruke, ponavljam molitve i bacim ga. Na način kako padne, otvaraju mi se vizije.

Kada otkrije uzrok, Husein pristupa tretmanima Kur’anom, hamajlijama ili zapisima. Pravi čak i hamajlije za nafaku, zdravlje, za bolje pamćenje, protiv bolova, za udaju ili ženidbu, za bračnu i ljubavnu sreću, za začeče i djecu.