Kako je vidovnjakinja iz Doboja spasila Senadov i još jedan brak: NISI JEDINI MUŠKARAC U ŽIVOTU SVOJE ŽENE!

Kada je Senad upitao vidovnjakinju „ima li u njihovom domu sihira“, Vidovita Rabija mu je kazala: Vi niste pod utjecajem negativne energije, ali… U životu tvoje žene postoji drugi muškarac, kojeg i ti poznaješ.. Ova ljubav može srušiti još jednu bračnu harmoniju u prvom komšiluku.

Senad M., ugostitelj rodom iz okoline Tuzle, a nastanjen u Danskoj, beskrajno je volio i voli svoju suprugu Anitu. Traje ta lčjubav duže od dvije decenije. Ni u snu nije mogao pomisliti da će ga nakon 21 godine braka voljena Anita početi zapostavljati i zaljubiti se u drugoga. Dugo je, vjerujući da je njeno zdravlje narušeno, pokušavao da je vrati u svoj zagrljaj, a kada nije uspijevao pažnjom, poklonima, molbama… odlučio se da potraži pomoć Vidovite Rabije iz Doboja.

Od nje je saznao da ge je supruga varala u njihovoj bračnoj sobi i u njihovom krevetu. Uz Rabijinu pomoć uspio je spasiti i njihov, ali i brak svojih prijatelja. Ljubav je pobijedila, povjerenje se vratilo, nakon što je Vidovita Rabija nesretnom čovjeku “otvorila oči”, a nakon toga duhovnim tretmanima, te hamajlijama za ljubav, vratila mir, harmoniju i sreću u njihove živote. .

Dugo je Senad svjedočio u najmanju ruku čudnom ponašanju svoje supruge. Požalio se svojoj sestri, a ona ga je nagovorila krajem prošle godine da se obrati za pomoć Vidovitoj Rabiji. Javio joj se sa pitanjem:

– Ima li u našem domu sihira? Moja žena se nenormalno ponaša!

Rabija je jedno vrijeme ćutala, bila je svjesna da nema sihira, ali je „otkrila“ sasvim drugu priču. Jedno vrijeme je bila u dilemi – kazati ili prećutati ono što „njene knjige“ kazuju.


– Vi niste pod utjecajem negativne energije, ali… U životu tvoje žene postoji drugi muškarac, kojeg i ti poznaješ.. Ova ljubav može srušiti još jednu bračnu harmoniju iz prvog komšiluka – kazala je Rabija.

Senad je zanijemio. Za takvo saznanje je bio potpuno nespreman, ali je iskazao spremnost da prihvati Rabijinu pomoć i oslobodi svoju suprugu suludih iluzija.

Kaže, boljelo je saznanje da ga vara supruga, s kojom je 21 godinu u braku i s kojom ima dva odrasla sina. Znao je i o kome se radi, jer prvi crv sumnje mu se uvukao prošle godine kada je zatekao u stanu komšiju Petera i svoju suprugu u dosta opuštenoj atmosferi. Kako nikada nije bio ljubomora,, bez obzira na ambijent koji je zatekao, sam je sebe okrivio da razmišlja o glupostima, te da ga njegova voljena Anita nikada ne bi prevarila.

Ali, kada ga je jednog vikenda iz čista mira napustila, rekavši da ne može više da živi pod istim krovom sa njim, počeo je sumnjati u njeno nevjerstvo. Povjerio se sestri, a onda i Vidovitoj Rabiji

– Vašoj supruzi je ubačena „magija za ljubav“ preko pića. Zato je otišla u samoću, ona je kao u zatvoru. Ne živi sa tim čovjekom, nego ga čeka da joj povremeno dođe i provedu se u strogoj tajnosti – pravdala je Vidovita Rabija postupak Senadove supruge, te najavila da će se dosta brzo to zlo ukloniti i da će oni jedno drugom oprostiti.

Odrađeni su duhovni tretmani, urađene hamajlije zaštitnice… Dva mjeseca kasnije Anita je prekinula vezu sa ljubavnikom, te se pojavila na vratima porodičnog doma. Iste večeri je otvorila dušu, priznala mužu i molila za opoštaj.

Senad je mudro šutio. Volio je i voli tu ženu, ali nije mu muški ponos dozvoljavao da popusti iste sekunde. Prepustio je vremenu što dolazi da se Anita otvori i da zajednički poslažu kockice o onome što je bilo i što ih očekuje. U svemu tome slušali su savjete i provodili tretmane koje im je predlagala Vidovita Rabija.

Tri mjeseca kasnije – sve te bolne trenutke i nesporazume su pokopali. Oboje su se okrenuli novom životu i izgradnji bračne sreće i harmonije kakvu su imali duže od dvije decenije.