Kako je Srđan Vukičević (33) iz Podgorice pobijedio šećer: Zahvaljujući Krnjićevim preparatima spašen mi je vid, a besane noći su stvar prošlosti

Da bolest ne pita za godine, najbolje zna Srđan Vukičević iz Podgorice. Ovaj 33 – godišnji vozač jedne građevinske firme, na svojoj koži je osjetio sve muke kroz koje šećeraši širom svijeta svakodnevno prolaze. Iako je uvriježeno mišljenje da dijabetes najčešće napada starije osobe izložene stresu, Srđanu su prvi simptomi došli potpuno neočekivano, ostavivši ga zbunjenog i uplašenog.


U telefonskom razgovoru za magazin Aura, opisao nam je svoju borbu za zdravlje i prisjetio se vremena kada mu se život okrenuo naglavačke.
– Prije nekoliko mjeseci živio sam jedan sasvim normalan i miran život sa svojom porodicom. Naravno, rad na građevini zna biti zamarajući i stresan, ali ne do te mjere da se čovjek mojih godina zabrine za zdravlje, a kamoli oboli od neke teže bolesti. A onda, prvi problemi. Vrijeme je prolazilo, a meni je bilo sve gore. Uprkos umoru, navečer nisam mogao ni oka sklopiti od neobjašnjive žeđi, trnjenja i česte potrebe za mokrenjem. Preko dana sam jedva funkcionisao od iznenadnih osjećaja slabosti i dezorijenosanosti.
– Teško mi se prisjećati tih dana, supruga Nermina i troje djece su me zabrinuto gledali kako se mučim. Otišao sam na rutinski pregled, a doktor se vratio sa rezultatima krvne slike koji su otkrili ono čega sam se i pribojavao… – prisjeća se Srđan Vukičević.

Signal za uzbunu
„Imate dijabetes“, mirnim glasom mu je poručio doktor. Bile su to riječi koje će Srđanu odzvanjati u glavi tokom besanih noći.
– Napustio njegovu ordinaciju sa šakom punom recepata, i zaputio se u apoteke kako bih se „naoružao“ inzulinom i gomilom tableta čija imena više i ne pamtim. Počeo sam sa mjerenjima, jutarnji šećer mi je iznosio 17, dok je uvečer znao skakati i preko 30 podioka.

Pio sam tablete, redovno uzimao inzulin, ali meni kao da se stanje pogoršavalo – kaže Srđan.
A onda, novi šok. Nakon još jedne neprospavane noći, Srđan je jedno jutro primjetio da mu se vid skoro potpuno zamaglio.
– Pojava mrene je bila kap koja je prelila čašu. Znao sam da je vremena sve manje i da bi moglo doći do trajnog oštećenja očnog živca i vida. Odmah sam se okrenuo istraživanju alternativne medicine i travarima.
Na internetu sam naišao na ime Mirsada Krnjića čiji prirodni preparati godinama uspješno liječe nas šećeraše. U dahu sam čitao na desetine svjedočenja bivših dijabetečara koji su zahvaljujući Krnjićevoj terapiji izašli iz pakla ove bolesti – govori Srđan.

Ohrabren pozitivnim pričama i pun nade, nazvao sam gospodina Krnjića i ispričao mu muke sa kojima sam se mjesecima suočavao.


Šećer prepolovljen za 15 dana
Veoma prijatan i pun razumijevanja, saslušao me do kraja i preopručio svoju terapiju. Ujutro pojedem dva lista čuvarkuće, a tokom dana umjesto vode pijem njegov sirup. Nakon 15 dana terapije, šećer ne samo da nije prelazio 7 podioka, već mi se ponovo vratila snaga i živahnost.
– Trenutno trošim treću turu terapije, a nesanica i sijaset tableta su davna prošlost. Mirsadu Krnjiću se jedino mogu od srca zahvaliti, ne samo na njegovim preparatima, već i razumijevanju i riječima ohrabrivanja koje su mi davale optimizam i snagu da izađem iz košmara bolesti.
Odluka da ga pozovem kada sam skoro izgubio svu nadu bila je najbolja stvar koju sam za svoje zdravlje mogao učiniti. – zadovoljan je Srđan Vukičević.
KONTAKT TELEFON MIRSADA KRNJIĆA: 061/742-830, 061/383-325 ili 065/872-472. Pozivni za BiH 00387.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!