Kako je spašena jedna posrnula porodica iz Tuzle: MAJKA NEZASITA, SIN OVISNIK, TRUDNA SNAHA NA GRANICI LUDILA

 Elegantnoj dami, koja je došla na zakazani termin, a samo je kazala “Ništa mi ne ide u životu”, nakon što je “otvorio” karte, bijeli mag Ado nije odmah mogao kazati ono što je vidio, a vidio je nezasitost, raskalašenost, trauma, neslogu u njenom životu…

Bijeli mag Ado Sarajlija je vodič i tarot majstor s iskustvom više od 10 godina, u svom dugogodišnjem radu susretao se sa brojnim izazovima, bolnim sudbinama koje su bile posljedica teških karmičkih odnosa i strahova. Ipak, slučaj samohrane majke, njenog sina i snahe je posebno upečatljiva priča. Ona se još uvijek rješava, pokidani porodični mozaik se polako sklapa, klupko nesređenih odnosa se polako zamotava.

–             U ovoj porodici svi su se osjećali odbačeni, nevoljeni i napušteni, povrijeđeni, razočarani – kaže Ado koji još uvijek posebnim ritualima i savjetima vraća harmoniju u ovo porodicu.

Partneri

Ona, majka napunila je 48 godina. Sjajno izgleda, relativno dobro je situirana, jer radi kao službenica u državnoj firmi. Njen sin gazi kroz 25. godinu, ali djeluje znatno ozbiljnije i zrelije, snahi su 22 godine, u petom je mjesecu trudnoće.

Ado ima poseban dar da vidi svačiju prošlost, sadašnjost  i budućnost, te da detektuje uzročnike za lošu životnu sreću, a ako ima crne magije, sihira ili prokletstva da ih otkloni u relativno klratkom periodu. Uz to on ima dar da može spojiti dvije srodne duše koje su namijenjene jedna za drugu te uspješno spojiti prekinute veze, spasiti bračne veze, vratiti ljubavnike, izmiriti ukućane i prijatelje, rješiti novčane probleme, nesanicu te probleme s depresijom.

–             U svom radu nastojim da pristupam iskreno  sa svakom osobom, jer je iskrenost i dobronamjernost najvažniji uslovi uspjeha u mome poslu. Uz urođenu istinsku snagu energije, te asttrološke I numerloške tehnike mogu riješiti negativne energije i uspostaviti miran i bezbrižan put za za svačiji život.

Elegantnoj dami, koja je došla na zakazani termin, a samo je kazala “Ništa mi ne ide u životu”, nakon što je “otvorio” karte, nije odmah mogao kazati ono što je vidio, a vidio je nezasitost, raskalašenost, traumu, neslogu u njenom životu…

  • Vi kao da ste nemirnog duha, muškarce koristite kao cigaretu. Nikako da se skrasite kraj jednog partnera. Vama ni sin nije nešto najsvetije, a rodili ste ga iz ljubavi – zamuckivao je Ado dok je govorio samo djeliće iz života svoje klijentice, koje je vidio u tarotu.

Privjesak

Ovu ni malo prijatno situaciju olakšala je dama preko puta. Kao da lista knjigu svog života nastavila je tamo gdje je Ado stao:

–             Udala sam se iz ljubavi, doživjela razočarenje. Uhvatila sam muža u krevetu sa svojom kumom. Bila sam trudna u petom mjesecu. Sve sam napustila, nikada mu se više nisam vratila. Rodila sam sina I nikada mu nisam dozvolila da ostvari kontakt s ocem. A ja sam bila željna osvete. Šarmirala sam muškarce, zavodila i koristila ih samo na jednu noć ili dan. I svaki put sam bila sretna, jer sam se svetila svome bivšem mužu – ispričala je bijelom magu ova Tuzlanka, bez imalo griže savjesti ili stida zbog takvog načina života.

U nastavku tretmana Ado je “vidio” neobičan privjesak, kojeg je ona dobila kao svadbeni dar upravo od kume.

–             Preko privjeska na vas je bačeno prokletstvo. Uradila je to osoba s kojom ste bili kao sestra. Prokleti ste da nikada ne budete sretni, da vaša sreća sagorijeva i pretvara se u pepeo. Vi ste na trenutak sve ove godine bili sretni, a zapravo to je bila prividna sreća – govorio je Ado i predložio ritual i tretmane za čišćenje njenog doma i života od prokletstva.

Bio je to zadnji trenutak, posljednja slamka spasa da se ova Tuzlanka izvuče iz kandži prokletstva, koje je trebalo nju gurnuti u ludnicu, a sinov život odvesti u paklene muke. On je već bio krenuo putevima osvisnosti. Upoznao je u tom svijetu i suprugu, koju je doveo u stan u poodmakloj trudnoći.

Gospođa je svjedočila njihovim svađama, krizama, traumama… Od snahe je trpila brojne uvrede, a uz sve to i sin se okrenuo protiv nje.

–             Sa privjeska skinuti prokletstvo. Ukloniti ga iz kuće. Vratit će se spokoj u vaše živote – savjetovao je bijeli mag Adnan Morina.

Nakon duhovnih tretmana i rituala protiv prokletstva u životu ove Tuzlanske kao da je krenulo nabolje. Prvo su izglađeni odnosi između nje i sina, a onda i između nje i snahe. I to je najvažnije – ona je prestala živjeti osvetnički život prema svome bivšem mužu, kojeg je zatekla u krevetu s kumom, koja joj je sve ovo i servirala prokletstvom preko privjeska.

Komentari

komentara