Kako je smršala Slađa Alegro, koja je dnevno jela 300 g čokolade: OVOM DIJETOM JE SKINULA 17 KG!

Pjevačica Slađa Alegro (41) koja je 2018. godine postala majka kćerkice Mile jedna je od onih žena koje su u trudnoći dosta ugojila. Kako kaže, dobila je 30 kilograma koju su se zadržali i poslije porođaja.
Iako joj nakon rođenja kćerkice linija nije bila u prvom planu, kada je Mila malo porasla, Slađa je uz pomoć revolucionarne dijete vratila je svoju liniju.

Pjevačica danas ima 52 kilograma, a na osnovu svog iskustva dala je savjet brojnim ženama koje vodi istu muku.

“Baš sam bila debela, da ne kažem kao krmača! Imala sam 82 kilograma, što je mnogo na moju visinu. U trudnoći sam se opustila jer sam išla ka ostvarenju svoje najveće želje. Za sve ostalo me je bilo baš briga. Jela sam dnevno i po 300 grama čokolade, kao i razne ‘fast fud’ obroke. A to je ostavilo traga na mojoj figuri. Dok sam bila trudna, nisam ni mislila o kilaži, ali kada sam se porodila, shvatila sam da to neće tako lako nestati “, iskrena je pjevačica.

Trudne žene misle da će se lako otarasiti viška kilograma, ali to zaista nije tako. Pogotovo ako ste u godinama u kojima sam ja rodila Milu. Nakon trudnoće treba dosta da se radi na sebi da bi se tijelo vratilo u normalu – rekla je Slađa za “Hit” i istakla da joj je u procesu mršavljenja suprug bio izuzetno velika podrška i svojevrsna motivacija. Kaže, bio je “pravi vojnik”, pomagao joj da kontroliše šta i koliko jede.

“Potpuno sam promijenila način ishrane, izbacila slatkiše, a dosta mi je pomogla i kćerka Mila. Zbog nje sam počela uveče da liježem na vrijeme i da ustajem rano, a to je jako bitan faktor kada je mršavljenje u pitanju”, kaže Slađa.

Ipak, dijeta Slađe Alegro ne bi bila tako efikasna da nema svojevrsnog jelovnika, koga se pjevačica redovno pridržava.

Jelovnik Slađe Alegro:

Doručak: Sendvič sa ćurećim prsima i čajem.
Ručak: Piletina sa salatom.
Večera: Riba sa grilovanim povrćem.