Kako je propala ljubav Severine i Milana

Milan i Severina svoju su vezu počeli krajem 2010., a raskinuli su dvije godine kasnije.
Severina i Milan Popović se nisu vjenčali, ali su bili zaručeni. Nikada nisu otkrivali detalja o svom raskidu, osim nekoliko šturih objava.
“Moja odluka je dugo u meni sazrijevala, trudili smo se, ali očito nije išlo”, rekla je Severinakrajem 2012., nakon prvog razlaza s Popovićem, potvrđujući tako da više nije s čovjekom u kojeg se na prvi pogled zaljubila u decembru 2010. godine.
Milan je tada šutio, no pred kraj 2012. preko medija se počeo opet ‘upucavati’ Severini. “Severina je zlato moje, sunce moje, duša i ljubav moja, sreća i tuga moja, moja posljednja i prva ljubav… Rođenjem našeg sina Aleksandra naša veza je postala neraskidiva. Mi smo sada mama i tata i svjesni smo toga da je sreća našeg djeteta važnija od toga da li smo mi muž i žena, a i svega ostalog, i to podrazumijeva i harmoničnu i sretnu vezu nas kao roditelja”, govorio je Milan u razgovoru za beogradski radio, a Severina je s vremenom opet pala na njegove lijepe riječi.

Međutim, pomirenje je kratko trajalo i dvije godine nakon što je njihova veza počela ljubavi je došao kraj. Izgledalo je kao da je Severina bila ta koja je odlučila prva krenuti svojim putem. “Mi smo potpuno različiti. Kako bilo, Aleksandrov mir mi je najvažniji i mislim da će biti sretniji ako odrasta uz jednog sretnog roditelja nego uz dva nesretna”, kazala je Severina za Gloriju. “U Milana sam se, među ostalim, zaljubila jer je od prvog dana inzistirao da imamo dijete. Obično to prvo poželi žena, a on je to napisao i u svojim feng shui željama”, izjavila je. Milan je, pisalo se tada, Severinu i dvomjesečnog sina napustio jer nije mogao spavati od Aleksandrova plača.
“Ne bih o tome. Mnogi ljudi se ne snađu kad dobiju dijete, jer je to jedno potpuno novo iskustvo”, dodala je Seve.
Međutim, krizu u vezi mediji su pratili svakodnevno, od toga da Milan nije došao na njezin koncert u njegovu rodnom Vršcu, do činjenice da se nije pojavio na drugom dijelu njezine turneje. Ipak, definitivan pad ‘Popovićevih’ postao je javna tajna kada je Severina krstila sina u Rijeci i to bez Milanova prisustva. Milan je navodno odbio doći na krštenje.
“Svećenik mi je objasnio da ako se otac ne javlja, ako nije vidio dijete dva mjeseca, a bio je u više navrata obaviješten o krštenju i nije se protivio tome, majka kao duhovna štićenica djeteta može taj čin obaviti sama”, rekla je tada Severina, a brzo nakon toga krenuo je rat za malog Aleksandra koji ovih dana doživljava svoj ružni vrhunac.

Povezani sadržaj: