Kako je Fatima R. iz Vogošće pobijedila išijas: SPASILI SU ME DENISOVI „ZLATNI“ PREPARATI I MUŽEVE MASAŽE

O sarajevskom travaru Denisu Jurišiću, koji se „specijalizirao“ za bolesti kostiju, posebno za hrskavicu, išijatične i reumatske tegobe, zna se skoro sve. Objavljujemo zanimljivu istinitu priču presretne pacijenatkinje iz Vogošće koja je pobijedila išijalgiju uz pomoć čudotvorne biljne terapije ovog travara

Godinama je 55-godišnja Fatima R. iz Vogošće muku mučila sa išijalgijom. Svako proljeće ili jesen bi je prikovali za postelju. Ove godine dopunski problem je bio što su išijatične tegobe „podivljale“ u vrijeme pandemije covid.

Sve je minulih godina koristila što su joj doktori preporučivali; voltaren gel, gavezovu mast, injekcije, posebnu ishranu… Nažalost, bez vidnijih pomaka.
Ovog proljeća pojavio se i dopunski, vanredni problem. Zbog pandemije covid nije mogla obaviti ni medicinske pretrage, te se konsultovati sa specijalistima. Danima je bila prikovana za postelju, a onda se njen muž sjetio travara Denisa Jurišića. U jeku najveće pandemije sreli su se u Sarajevu, te započeli sa tretmanima. Dobila je standardnu terapiju: „DI – COX“, izuzetno učinkovit biljni preparat za išijalgiju, zatim kreme za išijas, te kapi i čajeve.

“Denisova terapija me je spasila. Čudo su mu oni preparati. Koliko me je sve boljelo, najbolje kazuje podatak da nisam mogla sama sebi utrljavati one kreme i ulja. Sve je oko mene hizmetio muž. On me masirao i utrljavo mi kreme, ja bih nakon toga zaspala k'o beba. Za tri dana sam bila kao nova.. – ispričala nam je, dodajući da joj je u vrijeme išijalgije suprug bio i muž, i dadilja i kuharica.
Standardnu Jurišićevu biljnu terapiju je, uz konsultacije sa travarom, „pojačala“ lanenim oblogama, koje je preko noći stavljala na taban desne noge.

“Uzmem lanenu krpu, natopim je kapima za išijas, pa je privijem na tabane. Tako sam radila tri dana, četvrti sam već bila na nogama. Doduše, uz to sam uredno koristila i ostale preparate – otkrila nam je naša sagovornic

Kontakt telefoni travara DenisuJurišića: 061 373 582 ili 066 390 279. Pozivni za BiH je 00387

error: Content is protected !!