KAKO JE EDO MAAJKA „POBIJEDIO“ STRAHOVE, NAPADE PANIKE I DUHANSKU OVISNOST?

Edo je bio strastveni pušač skoro 30 godina, a prvi put je zapalio u petnaestoj godini. Nakon tretmana hipnozom nije zapalio dva mjeseca

Popularni Edo Maajka priznaje da dugo vremena nije vjerovao u pomoć alternativnih terapeuta. Tek kada se uvjerio u konkretna poboljšanja kod odvikavanja od pušenja, režima ishrane i kondicije, postao je svjestan snage ovih metoda. Reiki i bioenergija, kaže, pomogli su mu da se riješi napada panike i želučanih problema, a hipnoza – da se bar na kratko oslobodi ovisnosti od duhana.

Edo je bio strastveni pušač skoro 30 godina, a prvi put je zapalio u petnaestoj godini. Nakon tretmana hipnozom nije zapalio dva mjeseca. Između ostalog, dodaje šeretski, i zbog toga što nije želio da propadne novac koji je dao terapeutu.

„Inače, puno pažnje poklanjam zdravlju, bavim se reikijem od 2000. godine, nastojim jesti što zdravije i u tome mi pomaže supruga, koja je godinama vegetarijanac – kazao je za „auru“ Edo Maajka.

On vjeruje u bioenergiju Biserke Vlašković iz Zagreba. Tretmani kod nje su mu posebno korisni prije i poslije koncerta ili kada mu je potrebna dodatna energija.