Kako je Dragana M. vratila muža sebi i oca svojoj djeci: TEŠKU VLAŠKU MAGIJU SKINUO NAM JE VIDOVITI ADO!

Rekao mi je da treba da se rade određeni rituali 49 dana na daljinu preko slika koje mu posaljem na viber. Poslušala sam ga. U roku 38 dana dobila sam poziv od muža; molio me da mu oprostim i da ga primim sebi kući, te da nastavimo zajednički život.

Dragana M. živi u Njemačkoj. Tamo je upoznala dvije godine starijeg Darka I sa njim je davne 2009. godine stupila u bračnu zajednicu. U početko njenu bračnu zajednicu krasili su ljubav, povjerenje, harmonija… Rodila je sina i kćerku. Zajedno su se radovali njihovom odrastanju, prvim riječima, osmjesima….

A onda – sve je krenulo naopako! Vatra sreće počela je da se gasi…

Sve je krenulo niz brdo kada je Dragana upoznala Adisu, postale su odlične prijateljice. Kao sestre su bile u tuđem svijetu. Svako malo Adisa je dolazila kod Dragane, vodile su ženske razgovore, družile se….

“Jednom prilikom Adisa mi je povjerila da je upoznala dobrog pažljivog muškarca, da se toliko zaljubila da planiraju ubrzo vjenčanje. BIla sam oduševljena tom viješću, radovalo me da je našla sebi momka i da je zadovoljna – ispričala nam je Dragana.

Laptop

Ubrzo nakon toga Adisa je smanjila svoje posjete. Dragana je to tumačila kao njenu posvećenost novoj ljubavi, poslu… Istovremeno, osjetila je promjene u muževom ponašanju.

“Taj, do juče pažljivi muž i otac, odjednom nije vidio ni mene, ni djecu. Počeo je da stavlja šifre na telefon, na FB-u je zamijenio lozinku, čak je bio nezainteresovan za ljubavni život u našoj spavaćoj sobi. U početku sam mislila da je to trenutna kriza, ali kako je to trajalo mjesecima postajala sam sve nervoznija. Valjda, žena osjeti prevaru i izdaju…

Počela sam ga i uhoditi, čak sam za njim išla u teretanu. U kući sam mu pravila scene jer je bio non stop na telefonu i dopisivao se. Smetalo mi je što krije telefon. Zbog toga me jednom prilikom udario.

Nakon toga je otišao iz kuće, vratio se deseti dan. O svojim mukama sam se povjerila Adisi. Otišla sam nenajavljeno na kafu kod nje. Iako je bila nekako službena, meni je razgovor sa njom trebao, “gutala” sam tu njenu hladnoću.

Dragana je najmanje očekivala da će Adisin laptop njoj otvoriti oči.

“Zatrebalo mi je da provjerim na internetu neki red vožnje. Velim, daj mi tvoj laptop. Dozvolila je bez riječi, ali je zaboravila da isključi svoj FB profil. Ne znam kako i zašto, ali ja sm zavirila tamo i umalo nisam pala u nesvjest.

Naišla sam na Adisinu prepisku sa mojim mužem. Jedno drugom tepaju, iskazuju ljubav, čak i gole slike njihovih tijela…. Od šoka i bola ostala sam bez riječi, a nešto me počelo gušiti u prsima. Suze nisam mogla sakriti. Nekom snagom sam krenula prema Adisi da je zadavim, časteći je najpogrdnijim imenima.

Ubjeđivala me da nisam u pravu, ali ja sam onako bijesna krenula prema kući. U putu sam mužu telefonirala. Uslijeio je novi šok. On je sasvim smireno mi kazao da je voli i da planiraju zajednički život.

Bio je to novi šok, nakon kojeg ja mijenjam raspoloženje, počinjem moliti za muževu ljubav i ostanak. Međutim, on je bio slijep i hladan prema meni. Ubrzo su me blokirali, isključili telefone… Trajalo je to skoro dva mjeseca.

Onako bespomoćna, nazvala sam jednu ženu da mi ogleda, a ona mi je rekla da nam je oboma urađena ljubavna Vlaška magija, te da mi ne može pomoći. Nakon toga krenula sam redom da zovem vidovnjake, efendije, gatare, astrologe… Svima sam rekla kako želim da vratim muža.

Svi su obećavali da mogu da unište “Vlašku magiju” da će mi vratiti muža, da će tu vješticu Adisu nadjačati i da će ostaviti moga muža na miru… Nažalost, samo mi je vrijeme odmicalo, a pomoći nije bilo. On se nije vraćao, uživao je sa Adisom.

Rituali 49 dana

Vidjela sam u časopisu “Aura” Vidovitog Adu iz Doboja i nazvala sam ga telefonski. Ado je odmah otvorio naše zvjezde i sve mi rekao; kao da živi samnom u kući. Ostala sam bez riječi, nisam mogla vjerovati sta mi sve kazuje. Svaka njegova riječ je bila istinita.

Vidoviti Ado je rekao da treba da se rade određeni rituali 49 dana na daljinu preko slika koje mu posaljem na viber. Upozorio me da je “Vlaška magija” najjača na svjetu u 21. stoljeću.

Poslušala sam ga; uradila sam sve kako mi je rekao i počela sam rad sa njime. U roku 38 dana dobila sam poziv od muža; molio me da mu oprostim i da ga primim sebi kući, te da nastavimo zajednički život.

Naravno, složila sam se s njime, što je i razmljivo, jer sam ga voljela i preko Ade sam znala da je žrtva crne magije. Ostavili smo prošlost iza nas.

Ado mi je rekao da nemam potrebe da strahujem od novih probema, jer je trajno uništio zlo koje je unijelo razdor u naše živote i brak, a naše zvijezde je zaštitio da nam više niko ništa ne može napraviti.

Vidovitom Adi sam puno zahvalna što mi je pomogao da vratim svoju porodicu na pravi kolosijek ljubavi, sreće i radosti. Nikada nikad nisam upoznala boljeg i jačeg vidovnjaka od Ade. On je zaista zadnja i spasonosna stanica svima!