Kako je Afiz Ferizović (63) skinuo pet jedinica šećera nakon dva mjeseca korištenja prirodne terapije Mirsada Krnjića: KONJIČKI SIRUP JE SMRT ZA DIJABETES!

Konjički travar Mirsad Krnjić kaže da kod njega ne prestaju dolaziti oboljeli od dijabetesa tipa II, dijabetičari na inzulinu, potencijalni “šećeraši“…

Afiz Ferizović

– Pitajte bilo kojeg od njih kako se osjeća nakon ovog sirupa. Vidjet ćete da će mnogi kazati kako više ne kane uzimati inzulin ili tablete – kaže Mirsad. Vrlo svjestan onoga čime se bavi, kaže da nikada ne preporučuje odbacivanje liječničke terapije. Tek ukoliko dijabetičar primjeti da mu njegov sirup “godi”, inzulin ili tablete može postupno smanjivati.
A u čudesnu djelotvornost Mirsadovih prirodnih preparata, za veoma kratko vrijeme se uvjerio i Afiz Ferizović iz okoline Niša koji je krajem prošle godine saznao da boluje od dijabetesa. Ljekarski nalaz tada je potvrdio vrijednost šećera u krvi u iznosu od 16,1 jedinice.

Klimavi zubi
Međutim, zahvaljujući Krnjićevoj terapiji, to je sada prošlost, a oduševljeni Afiz sa zadovoljstvom je sa nama podijelio svoje iskustvo.

Afiz koji se čitavog života bavio sportom, bio izvrstan rukometaš i veliki je ljubitelj pješačenja po planinskim stazama, pravi šok doživljava kada se prije nekoliko mjeseci, bez nekog očiglednog razloga, počeo buditi noću svakih petnaest minuta kako bi mokrio, zbog čega bi se budio umoran i razdražljiv. Preko dana je osjećao veliki umor popraćen neutaživom žeđu.
– Na nagovor prijateljice koja je također i doktorica, zakazao sam pregled i tako otkrio da imam povišen šećer u krvi. Pomalo čudno, mislio sam, jer sam uvijek vodio prilično zdrav i aktivan život. Ipak, znao sam šta je bio uzrok mom narušenom zdravlju. Nedavni gubitak voljene supruge sam veoma teško podnio. Stres, ogromna tuga, briga… sve se nagomilalo i negdje je moralo pući.
Nakon dijagnoze, Afiz koji je čvrsto odlučio da će pronaći lijek za svoje muke, kući odlazi sa gomilom tableta, u čiju se neefikasnost veoma brzo uvjerio.
– Ma ništa mi nisu pomogle! Znam da sam čovjek u godinama, ali i dalje sam bio nekarakteristično umoran i razdražljiv. Osim toga, i zubi koji su uvijek bili prirodno jaki i zdravi, su počeli da mi se klimaju. Jednog sam čak i sam prstima izvadio! – žali se Afiz koji je, kako kaže, sasvim slučajno naišao na spasonosnu terapiju.

Mirsad Krnjić: Čuveni konjički travar nastavlja nizati uspjehe

Čudesni sirup
– Nekad u aprilu otišao sam u poštu da razmijenim novac. Tu je bio jedan mali kiosk, i krajičkom oka sam zapazio naslov „Bosanski sirup za šećer“ na jednom magazinu , što mi je odmah privuklo pažnju.

Otišao sam kući, i odmah počeo da istražujem na Internetu o čemu se radi. Tako saznajem za Mirsada Krnjića i njegove preparate kojoma je spasio čitavu armiju „šećeraša“. Uz pomoć prijatelja u Bosni dolazim do kontakta Miroslave Batković, Mirsadove saradnice, i odmah naručujem prvu terapiju koja je već sutradan bila kod mene.
– Dobio sam dvije boce sirupa, čajeve i knjižicu sa detaljnim uputstvima i informacijama koje su me oduševile. To kao da je pisao neki naučnik, sve vam je fino objašnjeno. Odmah sam vidio da se radi o kvalitetnom proizvodu – kazuje Afiz.A nakon deset dana korištenja terapije, naš sagovornik se konačno naspavao. Žeđ i umor je sve rjeđe osjećao, a šećer je polako, ali sigurno opadao.
– Sa terapijom sam krenuo 20. maja, i za nešto više od dva mjeseca, skinuo sam pet jedinica. Ali to je tek početak. Osjećam se sjajno!

Nema više buđenja svakih petnaest minuta, i ponovo uživam u dugim šetnjama. Zubi se više ne klimaju, i iako mi je hrana velika slabost trudim se da iz ishrane izbacim sve što bi mi moglo usporiti proces izliječenja.

– Ovako dobre rezultate za kratko vrijeme zaista nisam mogao ni sanjati. Mirsadova terapija je čudo, i uvjeren sam da ću ubrzo skinuti još jedinica šećera. Taj čovjek je za mene Bog!
– Često putujem, i nedavno sam se vratio iz Njemačke gdje sam vidio da se i njihov narod sve više opredjeljuje za alternativnu medicinu. Mislim da bi tako trebalo biti i šire po svijetu, i da mediji više pažnje trebaju posvetiti prirodnim čudima kakvo je i terapija Mirsada Krnjića. Svakako će ovakvi lijekovi biti sve više traženi u budućnosti – zadovoljan je Afiz Ferizović.

KONTAKT TELEFON MIRSADA KRNJIĆA: 061/742-830, 061/383-325 ili 065/872-472. Pozivni za BiH 00387.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!