Kako doći do većeg bogatstva: ZGUŽVAN NOVAC NE DONOSI NAFAKU

Pored vašeg doma, važno je da uredite i svoj novčanik, a mi vam otkrivamo metodu za privlačenje novca u vaš život

Feng šui je drevna istočnjačka metoda uređenja prostora na način kojim će energija kroz kuću neometano prolaziti. Obilje i bogatstvo, želja su mnogih, a feng šui vjeruje u metode energetskog prizivanja novca u život. Ovo se neke od metoda feng šuija koje će u vaš dom privući više izobilja.

Feng šui zona

Obratite posebnu pažnju na jugoistočni dio vaše kuće. Važno je da prostor u ovom dijelu doma uvijek bude slobodan i da ne bude natrpan stvarima, kako bi energija napretka neometano prolazila. Preporučuje se da u tom dijelu doma držite samo feng šui amajlije za privlačenje novca, poput “Maneki mačke” ili žabe.

Drvo novca
Stavite biljke u zonu prosperiteta. Na taj način ćete simbolično otpočeti proces rasta i napretka. Postoji veliki izbor feng šui biljaka za koje se tvrdi da privlače bogatstvo, pa čak postoji i drvo novca. Međutim, feng šui vjerovanje daje ovu moć i kućnom bambusu.

Činija sa voćem
Na trpezarijski sto postavite činiju voća, koja simbolizuje bogatstvo. Marandža simbolizuje prosperitet, i vjeruje se da čisti energiju u prostoru, tako da se strogo preporučuje da je držite u činiji sa voćem.

Ogledalo
Postavite veliko ogledalo naspram trpezarijskog stola. Na taj način, simbolično ćete udvostručiti činiju voća, simbol izobilja. Vodite računa, u odrazu se nikako ne smiju vidjeti ulazna vrata, jer to simbolizuje odliv dobre i prosperitetne energije.

Koristite moć vatre
Prema feng šuiju, vatra i izvori vatre, poput šporeta i šibica, stvaraju dobru energiju.

Koristite moć boja
Crvena, zelena, crna i žuta su boje za koje se vjeruje da privlače novac u 2022. godini. Osim toga, preporučuje se da koristite crvenu ili nijanse poput narandžaste, ljubičaste ili ružičaste da aktivirate zonu bogatstva.

Uredite novčanik
Osim za dom, važno je i da uredite i svoj novčanik za privlačenje novca.Održavajte novac i ne dajte da se zgužva. Rasporedite novac u niz, po vrijednosti. Izaberite veći novčanik. Napišite na papir svoj sretan broj i stavite u novčanik. Nacrtajte znak beskonačnosti (vodoravna osmica) i staviti u novčanik. Odmah izbacite račune i papiriće.