Kako do brazilskog tena tokom cijele godine: Napokon budite tamni i neodoljivi bez prženja u solarijumu

4 (2)Ljeto je vrijeme kada svi želimo da zablistamo na plaži noseći ponosno svoj bronzani ten. Solarijum već godinama nosi sa sobom negativne konotacije, zbog štetnosti i raka kože čiji je uzročnik. Našim mukama je došao kraj! Rješenje je Melatonan II koji je postao apsolutni hit u Americi, ali na velika vrata dolazi i kod nas. Ovaj preparat pozitivno djeluje na pigmentaciju kose i kože, a posebno utiče na libido, seksualnu želju i uzbuđenje. Preparat je veoma popularan među bodybuilderima koji teže tamnijoj koži pogotovo u vrijeme takmičenja.

Melatonan II nije lijek, ni stimulativno sredstvo. On je cikličan laktamski analog α-MSH sa aminokiselinskom sekvencom. Klinička ispitivanja sprovedena su na departmanu za farmakologiju, univerziteta Arizone u Tusonu objavljena 1996. godine definišu da Melatonan II uzrokuje pigmentisanje kože i bez djelovanja UV zraka na kožu, čak su pigmentisani oni dijelovi tela i kože koje je teško ili skoro nemoguće izložiti sunčevim zracima. Veoma je značajan jer pozitivno djeluje na libido, seksualnu želju i uzbuđenje. Nus pojave Melatonana II su spontane erekcije.

Ovaj višenamjenski proizvod je veoma popularan i među bodybuilderima. Osobe koje se bave ovim sportom teže tamnijoj koži, prije svega za vrijeme takmičenja kada tamnija koža ističe detalje, daje bolju vizuelizaciju izvajanog tijela na bini.

_MG_6617Izjava zadovoljnog korisnika:

Celoga života sam sanjao da imam tamniju boju kože. Ljudi daju tokom života, desetine hiljada evra za kreme, tonere i autobronzere, kako bi tokom letnjih meseci imali tamniji ten. Međutim našem organizmu potreban je pigment melanin. Prošle godine mi je trener boksa otkrio fantastičnu stvar „Melatonan“ čijom upotrebom sam ostvario svoj san, brazilski ten! Posle samo dve nedelje upotrebe Melatonana moj pigment se toliko pojačao da je moja koža postala kao kod Brazilaca. Melatonan je peptid koji se sastoji iz razgranatog lanca aminokiselina, a uloga mu je da u podsticanju melanogenesis-a samim tim obezbedjuje zaštitni mehanizam protiv UV zraka, jer pod svojim postupcima, melanociti su u stanju da povećaju proizvodnjui lučenje hormona melanina koji je takodje vrsta peptida- izjavio je Dejan Nestorović, master fitnessa iz Novog Sada.

Fleš bronzani efekat

Prije nego što se izložite suncu, potrebno je da uzmete Melatonan. Dok čitate novine za dvadeset minuta bićete tamniji, nijanse se naravno povećavaju na kratkom izlaganju suncu. Dovoljno je da samo uzimate Melatonan kada organizam akumulira veću količinu Melatonana, bićete znatno tamniji. Poenta je u tome da sami određujete do kog stepena crnjenja vaše kože želite da idete- kaže Dejan Nestorović . On dodaje da kod boksera, atletičara, gimnastičara, koji vježbaju napolju na suncu, Melanotan dovodi značajne lipolize tj. gubitka masnoća.

Melatonan II uzima se 1mg dnevno i u potpunosti djeluje. Može se rasporediti u više doza dnevno ili uzeti od jednom, takođe bez problema se može miješati u istom špricu sa ostalim peptidima. 

13493562_668045980002658_1952545040_o