Kako da znate da li nekome nedostajete: ovo su 3 znaka da neko misli na vas!

Kada neko ne može da vas izbaci iz misli javljaju se slijedeća osjećanja…

Tokom života stvaramo brojne emotivne, spiritualne i lične odnose, a mnoge od njih odlikuje nevjerovatno jaka konekcija koja se manifestuje preko osjećanja.

Odnosi sa jakom spiritualnom konekcijom imaju sposobnost da prenose osjećanja osobe sa kojom ste povezani, pa ćete sa tom osobom proživjeti, sreću tugu, strah, bijes… Sve dok se vaša veza njeguje, dobijaćete duhovne povratne informacije u vidu emocija.

Ova povezanost postaje još jača kada neka osoba misli na vas, a evo šta osjećate u trenutku kada nekome jako nedostajete:

1. Talas neočekivanih osjećanja
Ako neko misli na nas i nedostajemo nekoj bliskoj osobi, javiće se neočekivane emocije, najčešće osjećaj praznine i usamljenosti. Iako ste dobro raspoloženi i energični, ako osjetite odjednom promjenu raspoloženja i veliku čežnju, moguće je da neko baš u tom trenutku razmišlja o vama. Ova osjećanja se javljaju kao posljedica energetskih vibracija koje šalje osoba sa kojom ste spiritualno povezani.

2. Konekcija u snovima
Ako često sanjate osobu sa kojom ste trenutno razdvojeni ili ste sa njom njegovali odnos u prošlosti, moguće je da ta osoba misli na vas. Vjeruje se da zbog blokirane energije neke energetske vibracije ne mogu da stignu do vas dok ste svjesni, pa se onda manifestuju u snovima.

3. Magičan sinhronicitet
Sinhronicitet je glavni znak spiritualne povezanosti sa nekim, pa nemojte se iznenaditi ako jednu osobu iznenada i često srećete na neočekivanim mjestima u neočekivano vrijeme. Moguće je da ta osoba često misli na vas, a samim tim vaše energije se nevjerovatno privlače. (Lovesensa)