Kako da plivate u novcu za 7 nedjelja?

Ovo su savjeti australijskog akupunkturologa dr Karlton Smita koji tvrdi da postoji nevjerovatna povezanost tačaka na nosu i bogatstva! Možda sve ovo zvuči pomalo fantastično i otkačeno, ali ne možete ništa da izgubite ako probate


Dr. Smit tvrdi da pritiskom pravih tačaka na nosu uspjeh i bogatstvo nam sigurno dolaze, jer te posebne akupunkturne tačke nosa imaju nevjerovatnu sposobnost da privuku novac kao magnet.

“Pritiskom pravog mjesta na nosu mijenja se tok električnog strujanja kroz nervni sistem i otvara se prostor za privlačenje bogatstva”, kaže doktor, koji je postao poznat zahvaljujući tehnikama akupunkture ušiju.

“Novac dolazi onda kada naučite da ga primate – vaša aura će tada snažno privući obilje. Ovu tehniku nazvao sam “tehnika ispravnog pritiska”. Vrlo je jednostavna i nevjerovatno uspešna”, tvrdi doktor.

Dr Smit je proveo šestomjesečno istraživanje na 347 dobrovoljaca. Svi su bili spremni da isprobaju novu tehniku, a trebalo je ispitati i dokazati da će pritisak na prava mjesta na nosu i na mostu nosa imati uticaj na poboljšanje finansijske situacije testiranih osoba.

I dogodilo se čudo – 91 odsto ispitanika nakon 18 nedjelja je reklo da im se finansijska situacija radikalno poboljšala.

Primjena metode dr Smita:

Odvojite za sebe par minuta svako jutro i svako veče. Nastojte da budete sami u prostoriji i raskomotite se. Svake nedjelje, svako jutro i veče, pritisnite prstom 10 sekundi (lagani pritisak u kontinuitetu) samo jednu tačku sa donje slike.

Počnite prve nedelje sa prvom tačkom. Dok je lagano držite pritisnutu, duboko se koncentrišite i vizualizujte situaciju koji je dole opisana za tačku broj 1.

Slijedeće nedelje ujutro i uveče, pritisnite 10 sekundi tačku broj 2 koncentrišući se na situaciju opisanu pod brojem 2. Proces neprestano ponavljajte, sve do sedme nedjelje i sedme tačke.

Ako se već do tada ne dogodi finansijsko poboljšanje, krenite ispočetka, sve dok ne osjetite željeni priliv novca.

Dr Smitova tablica vizualizacija i odgovarajućih akupunkturnih tačaka nosa:

1. Za napredovanje u poslu

Zamislite sebe na novoj funkciji, s novom odgovornošću. Naravno, i sa novom, puno većom platom.

2. Za nasljedstvo

Recite sami sebi koliko volite svoju porodicu i prijatelje i koliko vas oni vole i žele da vas nagrade novcem, nekretninama…

3. Za povraćaj poreza

Mislite na to kako ste dobar i savjestan radnik, koji teško radi i koji je zaslužio dobar povraćaj poreza.

4. Za dobitak na nagradnim igrama

Igrajte nagradne igre (bez velikih ulaganja i rizika) i zamišljajte se sa velikom nagradom.

5. Za finansijski poklon, donaciju, ulaganje u vas, stipendiju…

Zamišljajte sebe kao vrijednu osobu koja zaslužuje da dobije novčani poklon ili ulaganje za svoje talente, uspjehe i ideje.

6. Za dobitak od dionica, ulaganja, fondova…

Ako već niste, uložite nešto u dionice, fondove i slično i zamišljajte kako dobijate veliku sumu novca kroz te investicije.

7. Za povećanje plate

Mislite na povećanje prihoda ili plate, koje ste i te kako zaslužili.