Kako biti zavodnik bez ijedne marke u džepu?

Lako je biti romantičan kad imaš novac za raskošne večere i izlaske. Ali kako biti zavodnik bez “marke”? Evo nekoliko prijedloga.

Šetnja po kraju u kojem živite, ili na nekom drugom mjestu, je najbolji način da se sklonite od grada i uživate jedno u drugome. Istražite okolinu mjesta u kojem živite, pronađite zajedno neki nov, lijep predio, uživajte u prirodi i svježem vazduhu. A kada vam postane hladno – trk kući pod ćebe, čaj, i šta sve ne.

Super je ako možete povremeno da odete u restoran, ali romantičnu večeru možete da pripremite i kod kuće. Pustite mašti na volju. Uz odgovarajuću muziku, svijeće, svečanu garderobu, čak i najobičniji sendviči, bruskete, domaći ajvar na dvopeku. Za dvoje zaljubljenih će biti kao skupoceni delikatesi. Još ako ste sve to zajedno pripremili, uživanje će biti višestruko.

Pisanje ljubavnih pisama djeluje staromodno, ali je to jedan od najboljih načina da izrazite suštinu onoga što vam leži na srcu. Zato, olovku i papir u ruke – slobodno napišite sve što vam je u glavi i na srcu. Pazite, ipak, na pravopis i gramatiku.

Pozovite prijatelje u goste i igrajte društvene igre. Neka svako ponese nešto za piće i za grickanje, a ako nemate “Monopol”, “Riziko” i slične igre, zabavite se uz asocijacije, pantomimu i ostale igrice za koje vam ne treba ništa osim mašte i eventualno olovke i papira.

Napravite kokice, pobacajte jastuke po podu i uživajte u kućnom bioskopu. Dogovorite se zajedno koje filmove ćete gledati, ili iznenadite partnera.

Obiđite muzeje u vašem gradu, galerije i izložbe. Ulaznice nisu skupe, a ako se dobro pripremite i osvježite znanje iz historije umjentosti, možete da zadivite partnera svojim obrazovanjem.