Kakav palac – takav ljubavnik: NAJSTRASTVENIJI SU ONI KOJIMA JE PRVA POLOVINA PALCA DUŽA OD DRUGE!

Palac ima tri različita izgleda, a svaki od njih može otkriti kakav je neko u životu, ali i u vezi. O ljubavi se može puno saznati i po tome kako se spajaju linije srca
Ljudi od davnina osjete uzbuđenje na sami spomen čitanja iz dlana. U ovom slučaju radi se o tome kakav palac na rukama imate, jer upravo to navodno otkriva kakvi ste u ljubavnim vezama – jeste li romantičar koji partnera stavlja na prvo mjesto ili ste pomalo distancirani i suzdržani.

Palac može izgledati na tri načina, ovisno o dužinama prve (gornje) i druge polovine:

Ako je prva polovina palca duža od druge
Vi ste vrlo vjerni i izuzetno strastveni. Kada ste zaljubite, znate postati pomalo opsjednuti tom osobom. Tada nije nimalo neobično da zanemarite svoj dosadašnji život, na primjer, studij, karijeru…
Vi poludite za svojim partnerom i jako se uzrujate ako vam ne odgovori na poziv ili SMS. Međutim, bilo bi dobro da malo smirite strasti jer bi svojim ponašanjem partnera mogli prestrašiti i otjerati od sebe.

Ako su prvi i drugi dio palca jednaki
Za vas se može reći kako ste dobri u planiranju i imate specifičan pristup koji vam olakšava put prema postizanju ciljeva. Bez obzira kakva je situacija, vi znate kako ostati mirni i hladne glave. Jednaki ste i u ljubavnoj vezi.
Vrlo ste objektivni u prosudbi partnerovih osjećaja. Vi zbog emocija nećete izgubiti glavu i zanemariti svoj život. Taj vaš karakter uzrokuje da sporije napredujete u ljubavnoj vezi što na kraju može dovesti do složenog odnosa.

Ako je prva polovina kraća od druge
Vi ste iskrena i pouzdana osoba, i imate jako dobru moć zapažanja. Prije nego poduzmete bilo kakvu akciju, vi ćete najprije dobro sve osmotriti i razmisliti o svemu, vi ne srljate u ništa. To se, naravno, odražava i na vaš ljubavni život. Kada se zaljubite, obično obuzdavate svoje osjećaje, otkriva Mystical Raven.