Kada sanjate da plačete, to je znak da ćete se radovati!

Snovi otkrivaju naše probleme, brige, ali i nagovještavaju budućnost, kaže vjerovanje

Snovi su odraz naše podsvijesti, ali ponekad mogu i da ukažu na neke događaje koji nam predstoje. Vjerovanje kaže da ako sanjate neki od ovih snova, očekuje vas uspješan period, a naročito na polju ljubavi:

 

1. Lutka

Ako sanjate da nekome poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život.

2. Golotinja

Ukoliko se u snovima skidate ili ste već bez garderobe, to može ukazivati da vas slijedi susret sa osobom koja će vas zaintrigirati. To je neko ko će postati jako važan u vašem životu.

 3. Posteljina

Snovi o krevetu i posteljini pokazuju da ste spremni za novu romansu i da zapravo jedva čekate razvoj novih, ljubavnih emocija u vama. Posebno je dobro sanjati bijelu posteljinu.

4. Plakanje

Iako je prva pomisao da simbolizuje nešto loše, realnost je potpuno drugačija. Vjeruje se da ukoliko sanjate kako plačete, to znači da ćete na javi iskusiti veliku sreću i da vas očekuje uspjeh.

Kada sanjate da plačete, to je znak da ćete se radovati. Uskoro ćete čuti vijesti koje će vas usrećiti, a može vam se ukazati i šansa koju ste dugo očekivali. Imaćete priliku da se usavršavate u poslu koji volite i da, zahvaljujući tome, doživite mnogo lijepih iskustava.

Dobićete ono čemu ste se dugo nadali. Moguće je da je partner shvatio da ste vi prava osoba za njega i da želi da vaš odnos bude još bliskiji.

5. Gusta šuma

Ako sanjate gustu šumu iz koje uspijevate da izađete, to otkriva da ste spremni za ozbiljnu vezu.

6. Sanjati da igrate karte

Ukoliko u snu karte igrate samo radi zabave to ukazuje da postoji velika šansa da se vaši planovi ostvare i da će vam okolnosti ići na ruku. Vjeruje se da ovaj san najavljuje uspješan ljubavni, ali i poslovni period pred vama.