Kada Radetinac savjetuje: Rak se može izliječiti!

Kada Radetinac

U ovom broju Aure iscjeliteljka Kada nesebično otkriva staru, tajnu i stopostotnu recepturu za liječenje raka!

Kad je Meho Š. (36) iz sarajevskog naselja Hrasnica, inače intelektualac i visokopozicionirani uposlenik Energoinvesta, iz čista mira obučen skočio u rijeku Bosnu, pričala je mahala da je Meho skrenuo s pameti. Poludio. Porodica ga je nakon još nekolicine sličnih ispada smjestila na psihijatrijsko vještačenje. Iz Nahorevske s broja 248, lokacije znane kao “Jagomir” – izvukla ga je Kada Radetinac. Ovo je njegova priča.

– Vozio sam se s drugom kroz Doboj kad mi je nadošlo da skočim u rijeku. Potpuno obučen sam to i uradio. Mislio drug da se zezam, ali je srećom skočio za mnom da me izvadi na suho.
Od tog dana, ništa više i ne pamtim. Moji su mi kasnije sve ispričali – kazuje nam Meho. Došao je sa Kadom da nam ispriča svoju priču koju je “napisala” ljubav sa vješticom.

– S tom ženom sam bio u vezi još nekad prije. Ostavio sam je kad sam čuo da me vara. Poslije prekida, osjećao sam često neke čudne simptome, ali, nisam ni na šta sumnjao. Tek sam teško mogao drugu djevojku da upoznam.
– Onda su mi roditelji našli djevojku, predložili brak. Ja pristao. Fina cura, poštena, iz ugledne porodice. Malo prije braka sam skrenuo s pameću. Ja u ludaru – a cura me ostavila – priča Meho.

Njegovo kazivanje osim nas, budno prati i Kada.
– Kad me njegova majka nazvala, odmah sam vidjela da je umrtvljen mrtvačkom zemljom. Ta bivša djevojka ga nije htjela ostaviti na miru. Uzela je zemlju sa groba i napravila mu magiju. Da bude mrtav za sve druge cure, da poludi. Po majci sam mu poslala naučenu vodu u Jagomir i zaštitni medaljon. Pustili su ga za nekoliko dana, on se izmirio s onom djevojkom, oženio. Hvala Bogu, opet je onaj stari – kaže Kada.

Pomogla je ona i Enisi K. iz Amerike da se uda i nađe svoju srodnu dušu samo što je Enisi drugi razlog priječio bračnu sreću.

– Kad mi je došla prije nekoliko godina i pitala da li će se ikad udati, odmah sam vidjela da ona sama zna razlog svoje samoće. Naime, ta pokrivena, fina i čestita djevojka punih 25 godina se mokrila u krevet. To ni njeni roditelji nisu znali. Prosili su je mnogi fini i isto tako čestiti ljudi, ali ona je sve redom prosce odbijala. Strah je bilo, sramota. Medicina joj nije mogla pomoći jer je bila pod sihirima. Nakon što sam odradila svoje, ona mi javi da je mokrenje prestalo- prisjeća se Kada.

 KADA SAVJETUJE: Recept za rak!

Potrebno vam je: 1 kg trave sporiš, pola kg bokvice (nebitno je li muška ili ženska), 300 gr bijelog luka, pola kg limuna (cijelog sa korom samljeti), pola kf kozjeg sira, pola kg jezgre oraha, 250 kg maslina, 2 kg meda i svežanj kadulje.
Sve se samelje, stavi u teglu od pet kg. Iskopa se rupa duboka jedan metar u koju se tegla zakopa. Tegla se vadi tačno za jedan mjesec dana. Prije obroka uzimati po dvije kašike dnevno, dakle na prazan stomak. Ova mješavina liječi sve vrste karcinoma u početnom stadiju, jača imunitet, popravlja krvnu sliku…
– Ni šećeraši se ne moraju bojati, jer limun i bijeli luk ubijaju šećerne sastojke u ovoj mješavini – kaže Kada.

error: Content is protected !!