Kada Radetinac savjetuje: Poslije akšama, džini se zavlače u pilotu i pod stablo oraha!

Kada Radetinac, iscjeliteljka vanrednih mogućnosti, čitatelje Aure nesebično savjetuje. Pročitajte u ovom broju, između ostalog, kakve sve opasnosti krije stablo oraha

– Neće vam nikad doći neki Afrikanac iz Kenije da vam iz čista mira život zagorčava niti Englez iz Londona. Njih se ne bojte i od njih ne strahujte. Čuvajte se bliskih ljudi, onih vama najbližih – upozorava i savjetuje sarajevska iscjeliteljska svjetskog glasa i renomea – Kada Radetinac.

Njenim riječima svjedoče i slučajevi Sarajke Edise i Zeničanina Irhada. Edisi je najbolja prijateljica u život donijela nevolje, a Irhadu – djevojka.

– Ta moja prijateljica je doslovno ležala na novcu, i mogla je sebi kupiti 1000 majica, ali je tog dana navalila da joj ja posudim jednu svoju crno-bijelu rolku. Naravno, pod njenim navaljivanjem sam popustila i ne znajući da je moja rolka završila kod vračare. Narednih šest godina ja sam kući donosila kanistere naučene vode, plaćala hamajlije i zapise i gradom poluluda hodala i ne znajući da je moja rolka umočena u mrtvačku vodu s ciljem da poludim i da mi osjećaju zamru. U isto vrijeme, dok sam ja sebi lijeka tražila, ona se počela s mojim momkom zabavljati. Mislila sam da me on ostavio zbog bolesti, da se zaljubio u nju, a ustvari, sve je bila klopka u koju sam upala zbog neznanja. Koliko sam pogriješila, saznala sam tek od Kade Radetinac.

Njena voda i olovni talisman su me izbavili od propasti, momka vratili i “prijateljici” istim nevoljama uzvratili. Ona mi je otkrila pravu istinu i za pet dana u potpunosti sredila život. Sad se s momkom spremam na put za Španiju i presretna sam! – ispričala nam je Edisa.

A nakon tretmana kod Kade Radetinac, sreću je spoznao i Irhad B. (36) iz Zenice. S riječima: “Kado pomagaj, ja više nisam čovjek, ubiću se” – zatražio je pomoć od ove iscjeliteljke.

– Bilo je to prije nekoliko mjeseci. Nije mi želio reći tačno o čemu se radi, stidljivo je samo rekao da mu ništa ne ide u životu. Naravno, ja sam odmah vidjela da je izgubio “muškost”. Ispričala sam mu da je s djevojkom spolno općio te da je ona na njegove tjelesne tekućine izbajala bajalice i zaključala ih u kovčežić. Od tog dana, za njega su žene prestale da postoje.

– Gradom se počela širiti priča da sam homoseksualac. Kada me spasila. Nakon ovog traumatičnog iskustva, ponoviću vam Kadine riječi: Muškarci, pazite s kim liježete u krevet i gdje bacate prezervative. Današnje žene su na sve spremne! – poručuje Irhad.

Sarajka Dženana K. takođe je imala sreću u životu da upozna gospođu Radetinac. Pročitajte i njenu kratku ispovijest.

– Ljekari su mi rekli da i ne pomišljam na trudnoću te da bi se, eventualno rođeno dijete, mogo suočiti s mnogobrojnim deformitetima. Krijući strahovanja ljekara od muža ali i sviju ostalih, zatrudnila sam. No, tek kad sam ostala trudna, počela sam se pobojavati za plod. Kad sam rodila zdravo dijete, odahnula sam, no u drugoj godini života mog sina – otkrivamo da je gluhonijem. Pri nedavnoj posjeti Kadi, saznajem da je moj strah oživio u meni i donio mom djetetu hendikep. Kada je započela svoje tretmane i nakon trećeg je moj sin progovorio. Moje dijete sada i čuje i govori, iako doduše tek sada uči da sklapa svoje prve riječi. Hvala Bogu – odlično mu ide – ispričala nam je Dženana.

Kadin telefon: 062 904 793

Komentari

komentara

error: Content is protected !!