Kada Radetinac poručuje: Saša Popović je pod sihirom Zlate Petrović, svi će izluditi ako hitno to ne uklone!

Još poodavno je sarajevska iscjeliteljka ukazivala na crnu magiju na Saši Popoviću, koju vuče još iz perioda ljubovanja sa Zlatom Petrović. Tek sada kada su počele nestajati stvari, ili kada nađu sve ispremještano po stanu, kada ne mogu da spavaju, kada Saši pozli iz čista mira…. počeli su tražiti pomoć…. Hoće li ih spasiti Kada Radetinac ili hodža Aljo Harić?

Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović panično traže lijeka za svoje porodične probleme. Raspituju se kod svojih prijatelja po Bosni za hodže, egzorciste, vidovnjake…. Istovremeno u Beogradu su angažovali feng šui majstore. Preko Brene pokušavaju da dođu do njenog hodže, koji je njena duhovna snaga.

„Aura“ je još prije nekoliko godina objavila da je Saša Popović pod crnom magijom i da to vuče iz perioda ljubovanja sa Zlatom Petrović, poznatom sihirbazušom na estradi. Nema muškarca kojeg nije „spetljala“ u svoje kandže uz pomoć vradžbina. Na velike njegove porodične i zdravstvene probleme upozorila ga je najpoznatija bh. iscjeliteljka Kada Radetinac.

Dvije godine kasnije, mediji u Srbiji objavljuju da su Saša i njegova supruga Suzana angažovali stručnjaka za feng-šui kako bi njihovu porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi pročistio od nečistih, mračnih sila. Oni su pod stresom još od perioda kada su lopovi nedavno upali u njegovu vilu i odnijeli vrijednu dokumentaciju i satove od 100.000 eura.

Stručnjak za feng-šui, nakon detaljnog razgledanja kuće, objasnio mu je da je prvi korak u čišćenju životnog prostora od nečistih sila izbacivanje nepotrebnih stvari i sređivanje nereda. Ali to nije sve. Upro je prstom i na neke poklone, koji imaju veze sa pjevačicama s kojima je Saša živio; između ostalih sa Brenom, Nedom Ukreden, Zlatom Petrović….

Koliko su u panici kazuje podatak da je Saša naručio fang šui majstore da mu čiste i dvorište, a Suzana Jovanović ne izlazi iz crkve. Angažovali su i popove da im kade kući i dvorište, a preko prijatelja se eraspituju za hodže i derviše iz BiH. Čak se raspituju i za Kadu Radetinac, jer je ona još prije dvije godine na stranicama „Aure“ najavila ove probleme.

„Ja znam ko ih može spasiti ovih muka i gdje je sve to saša Popović „zaradio“. Bio je slatkohran, upao je u kandže estradnih vještica, koje su većinu muškaraca osvajala magijom. Žao mi je Suzane, ona je tako nevino, plemenito i nedužno stvorenje, a ispašta zbog tuđe pakosti – kazala nam je Kada. I još je dodala da će Saša i Suzana pronaći spasosnosni lijek u Sarajevu i Doboju. Kontakt telefon Kade Radetinac je 061 109 100 ili 062 904 793. (aura.ba/E.M.)

Komentari

komentara

error: Content is protected !!