Kad se zakon uvuče u spavaće sobe: U ovoj državi je obavezan seks pred punicom prve bračne noći!

 

Širom svijeta postoje ludi zakoni koji ograničavaju ili dopuštaju bizarne stvari vezane uz golotinju i seks. Najluđe seks zakone možete pronaći svuda, od Amerike i Azije, do evropskih zemalja Engleske i Škotske. Mnogi od njih zvuče poput šale, ali za kršenje nekih od njih kazna je čak i smrt.

Bahrein je otočna država u jugozapadnoj Aziji u kojoj postoji zakon za muške liječnike koji kaže da ginekolog ne smije gledati direktno u ženske genitalije. Ipak, da bi napravio tjelesni pregled, može koristiti odraz u zrcalu.

Zakon u Libanonu zabranjuje seksualni odnos s muškim životinjama. Kazna je smrt, a teško je saznati da li se zaista ikad primjenila na ikome.

 U Wiskonsinu razularen seks je pod kontrolom. Zakonom je zabranjeno pucati iz pištolja u trenutku dok partner svršava.

U Kolumbiji majka mladenke mora biti prisutna prve bračne noći u sobi kako bi se uvjerila da se brak zaista “konzumirao”.

U Boliviji muškarcima nije dopušteno stupiti u seksualni odnos i s djevojkom i s njezinom majkom. Ovaj čudan zakon, koji bi se trebao podrazumijevati, postoji da ne bi dolazilo do raspada porodice.

Američki otok Guam zabranjuje udaju djevicama. Moguće je da su muškarci smišljali ovu zabranu. Dok ga ovaj zakon podupire, neki zakoni zabranjuju seks, i to na otvorenom, pa se tako u Španjolskoj seks zabranjuje na plaži, a u Engleskoj na parkiranom motoru.

U Hong Kongu je ženi dozvoljeno ubiti preljubnika i njegovu ljubavnicu. Kazna za masturbaciju u Indoneziji je 32 mjeseca zatvora, a u Budimpešti nije dozvoljen seks s upaljenim svjetlima. Nije sigurno kako je uopće došlo do ovog zakona, ali možda štede na električnoj energiji ili paze da komšije ne vire  u tuđi bračni krevet.