Kad duša plače: 7 sigurnih znakova da vas guši vlastiti život

Možda je vrijeme da razmislimo o našim prioritetima i ciljevima i da preispitamo trenutni način života.

Ponekad uz rast dolazi i određena patnja. Patnja poziva na rast. Vjerojatno toga niste svjesni, ali ovo je 5 znakova koji pokazuju da ste prerasli okvire vlastitog života:

1. Ne uživate ​​u životu (na isti način kao prije).

Ako niste zadovoljni, to je snažan znak da je vaša duša spremna da krenete dalje u životu. Možda je vrijeme da razmislite o svojim prioritetima i ciljevima i da preispitate svoj trenutni način života.

2. Ponašate se pomalo autodestruktivno.

U pokušaju rješavanja frustracije, ljutnje i stresa, možda ćete se uhvatiti kako gušite svoje osjećaje autodestruktivnim ponašanjem. Ukoliko izbjegavate probleme, to su jaki signali da je vrijeme za ozbiljne promene.

3. Vaša prijateljstva kao da ne napreduju.

Način na koji vidite svoje prijatelje i partnere može se mijenjati. Vi ih jednostavno ne vidite na isti način. Nekada ste se mogli pouzdati u njih, a sada osjećate kao da su osobe s kojima ne želite razgovarati. To je još jedan znak da ste prerasli okvire vlastitog života. Možda je došlo vrijeme da se pokrenete, da učinite nešto što volite i upoznate nove ljude.

4. Ne zadovoljava vas dosadašnji način provođenja vremena.

U jednom trenutku u vašem životu, mogli ste lagodno napraviti zdjelu kokica i uživati gledajući serije, ali te stvari su se možda promijenile? To vas više ne zadovoljava i nije vam zabavno? Možda je vrijeme da nađete dublje zanimacije i neke nove osobe.

5. Društvo vam počinje izgledati besmisleno.

Ovo je jedna od najtežih stvari. Kada društvo počne da vam izgleda kao neka velika igra, to je znak da vaša duša nije samo prerasla okvire vašeg života, već i okvire vaše kulture. Možda je vrijeme da razmislite o svom položaju u društvu i o tome što biste mogli učiniti da stvari postanu bolje.

„Svaki korak naprijed znači kidanje sebe iz materinje utrobe nesvjesnosti u kojoj masa ljudi prebiva.“ – Carl Jung