Jupiter u znaku Vage poslije 12 godina: Za neke će se ukazati šanse kakve se javljaju – jednom u 12 godina!

 background-1475670_1920Jupiter, planet inozemstva, novca, ugleda i putovanja, 9. septembra, poslije 12 godina ulazi u znak Vage, znak partnerskih odnosa, sudskih procesa i javnosti. Ako se bavite zanimanjem zbog kojeg ste prisutni u javnosti, umjetnošću, glumom, glazbom, slikarstvom, pravom ili politikom, do 10. listopada iduće godine, očekuje vas napredovanje u karijeri, profesionalna, ali i materijalna satisfakcija.

Ukoliko imate neku planetu ili osjetljivu točku horoskopa u Vagi, podznak, osu sedme, desete ili četvrte astrološke kuće, narednih godinu dana mogu vam se ukazati šanse na emotivnom, obiteljskom ili profesionalnom planu, kakve se javljaju jednom u 12 godina, onoliko koliko je Jupiteru potrebno da obiđe cijeli zodijački krug.

Utjecaj Jupitera, planete prosperiteta i ekspanzije u Vagi je naglašen, ali će od 5. 2. do 9. 6. iduće godine biti oslabljen, zbog retrogradnog hoda. Po pitanju zdravlja, trebalo bi obratiti više pozornosti na kožu i bubrege i izbjegavati stresne situacije.

Ulazak Jupitera u Vagu, poslije 12 godina, osjetit će svi znakovi, najviše Bikovi, Vage, Strijelci i Ribe, a najmanje Škorpion, Ovnovi, Blizanci i Djevice.

ČUVAJTE SE SKANDALA I PREVARA

U drugoj polovici tjedna Jupiter obrazuje konjunkciju s retrogradnim Merkurom u Djevici i inkonjunkciju s Uranom u Ovnu, što nosi opasnost od nesmotrenog trošenja novca, ali i skandala, zbog partnerove ili vaše paralelne veze. Jupiter sredinom mjeseca ulazi u napete aspekte s Neptunom u Ribama i Saturnom te Marsom u Strijelcu, pa pazite da ne postanete žrtva prevare.

OVAN (21.3. – 20.4.)

Planeta ekspanzije, Jupiter, u sedmom polju u napetim aspektima sa Merkurom i Uranom, simbolima komunikacija i neočekivanih okolnosti, kvari vaše planove u vezi sa zajedničkim životom s partnerom.

BIK (21.4. – 21.5.)

Sa simbolom prosperiteta i sreće, Jupiterom, u astrološkoj kući posla možete ostvariti svoj san o nekom kreativnom poslu koji bi vam mogao donijeti uspjeh i novac. Oslonite se na pomoć jednog Jarca ili neke Vage.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

Jupiter u vašem petom astrološkom polju najavljuje mogućnost proširenja obitelji, a umjetnicima i sportašima donosi uspjeh.

Možete naći posao u nekoj stranoj tvrtki ili se odlučiti za odlazak u inozemstvo.

RAK (22.6. – 22.7.)

Sa Jupiterom u četvrtoj astrološkoj kući, možete započeti privatni biznis ili prijeći u neku drugu tvrtku ali pazite, jer možete biti skloni nesmotrenim odlukama. Moguć ulazak u brak ili odlazak za inozemstvo.

LAV (23.7. – 22.8.)

Pozicija Jupitera, planete prosperiteta, poslije 12 godina u trećem astrološkom polju, sportašima i umjetnicima donosi uspjeh. Zbog napetih aspekata s Uranom, nemojte donositi odluke na brzinu, naročito u vezi s ljubavnim životom.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Izazovni aspekti vašeg vladara Merkura i Urana i Jupitera u vašem polju ljubavi i posla, može vam donijeti krizu u braku ili dužoj vezi. Nemojte se nervirate zbog prolongiranja rokova za neke poslove.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Ulazak Jupitera u vaš znak, gdje se nalazi i vaš vladar Venera, donosi vam nove isplative poslove u radu sa strancima. Nemojte se izlagati nepotrebnim troškovima, ako planirate privatni biznis.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

S Jupiterom u polju tajni, ukazuju vam se šanse za napredovanje u karijeri, a moguća je i suradnja sa strancima iz prekooceanskih zemalja. Ako zbog posla često putujete u inozemstvo, moguća je romansa s nekim tko je vjerojatno zauzet.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Pozicija vašeg vladara Jupitera, poslije 12 godina u astrološkoj kući inozemstva, donosi obnovu društvenih veza i pomoć utjecajnih prijatelja. Mogućnost rasprava zbog partnerove neiskrenosti.

JARAC (22.12. – 20.1.)

Ulazak Jupitera u astrološko polje karijere donosi susret s osobom koja radi za strance ili ste je upoznali na nekom putu, a možda se radi i o nekom koga ste nekada poznavali. Merkur iz Djevice usporava mogućnost uspostavljanja suradnje sa strancima.

VODENJAK (21.1. – 19.2.)

Zbog planeta prosperiteta, Jupitera, u astrološkoj kući kontakata sa strancima, možete donijeti odluku o odlasku u inozemstvo. Ako imate bilo kakav spor, vjerojatno će se riješiti u vašu korist.

RIBE (20.2. – 20.3.)

Pozicija jednog od vaših vladara, Jupitera, u astrološkom polju novca, donosi vam profesionalnu i materijalnu sastisfakciju, naročito ako poslujete s Kinom i Japanom ili se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

Astrolog: Marina Jungić Milošević

novosti.rs