Jillian Barberie Reynolds, glumica i TV voditeljka otvoreno o iskustvu sa silama paranormalnim: Zahvaljujući snovima i duhovima, upoznala sam svoje prave roditelje!

Džilijen je znala da je usvojena, ali nije imala pojma na koji bi način saznala ko su i gdje su njeni pravi roditelji. Saznajte na koji je način sudbina umiješala svoje prste…

Kanadska TV voditeljica i glumica Džilijen Barbeni Rejnolds, tokom svog djetinjstva je doživjela niz traumatičnih iskustava koji su je doveli do toga da istraži svoje porijeklo. Naime, Džilijen je znala da je usvojena, ali to je bilo sve. Niko nije znao ko su ni gdje su njeni biološki roditelji. Evo njene priče…

– Zbog toga što sam usvojena, nisam patila. Bila sam samo radoznala po pitanju svojih roditelja. Kako se zovu, zašto su me ostavili – takve stvari su me zanimale.

– No, što sam više o tome mislila, privlačila sam neku čudnu energiju u život. Počelo je s ružnim snovima, a pretvorilo se u jezivu stvarnost.

 Batler s krvavom sjekirom

– U prvom, ali i svakom narednom snu, ja sam se nalazila ispred jedne velike kuće. U tom bi času iz kuće izašao batler, koji je nosio velik, srebrni poslužavnik u rukama. Hodao je polako, bio je veoma star i mršav, koža mu je bila sivo-zelena, a na licu je imao užasne rane. Onda sam primijetila tijela na zemlji, svuda oko mene, jedno preko drugog. Bila sam skamenjena od straha. Batler sa poslužavnikom nastavio je da ide prema meni, gazeći preko tijela i ja sam htjela da vrisnem, ali mi glas nije izlazio.

– Onda bi ti mrtvaci ustajali, otvarali oči i rukama grabili ka meni. Ja bih bježala, a batler je trčao ka meni.

– No, nakon nekog vremena, san je nadmašila stvarnost. Probudila bih se i u mojoj sobi bih vidjela istog onog batlera iz sna. U rukama je držao srebreni poslužavnik. Dignuvši poklopac, vidjela sam da na pladnju drži sjekiru.

– Ti si sljedeća – govorio bi mi.

– Ja bih redovno ostajala skamenjena od straha. No, kako se taj jezivi događaj nastavljao ponavljati, desilo se još nešto jednako čudno. Nakon batlera, sobu bi ispunila lijepa svjetlost koja je govorila:

Mnogo neotkrivenih tajni

– Ne brini Kolin, ja te štitim. Sigurna si. Glas je imao čudan akcenat, irski. Nakon toga bi batler nestao, a ja bih nakratko vidjela lijepu ženu, duge, prekrasne kose.

Ovakvi događaji potrajali su sve do njene dvanaeste godine. tada su prestali snovi, ali i jeziva stvarnost. No, ostala su pitanja, koja su mučila Džilijen, i tada i u godinama koje su uslijedile.

  • Pitala sam se šta znače ti snovi. Nekako sam imala osjećaj da su povezani s pravom istinom o meni. Tako sam unajmila privatnog detektiva. Naložila sam mu da sazna ko su moji pravi roditelji. Detektiv je uspio. Povezao me s mojom porodicom. Prvo sam nazvala oca. Tako sam saznala da su moji roditelji Irci!

– A žena u snu je govorila irskim naglaskom. Morala sam saznati još više o svojoj porodici. Kasnije sam došla do majke. Bila je to ona žena koja je tjerala batlera iz moje sobe.

– Ti si moja Kolin, moja kćerka – rekla mi je prvi put kad sam je srela. Nisam mogla sebi dugo doći od šoka. Ja sam se zaista zvala Kolin!

– Saznala sam da me majka odmah poslije rođenja dala na usvajanje jer se razvela od mog oca. Uglavnom, nikad još nisam saznala šta je značilo ono batlerovo proganjanje. Majku nisam pitala. Ima tu još dosta neotkrivenih tajni ali sad mi je najbitnije da sam ipak upoznala svoje biološke roditelje – ispričala je Džilijen.

 DUHOVI OPSJEDAJU AMERIKU

Donosimo vam neke od najnevjerovatnijih priča o duhovima koji svakodnevno ‘opsjedaju’ mjesta diljem Amerike. Mnogima se na sam spomen duhova ledi krv u žilama, no neki se zbilja susreću s njima i to svakodnevno. Odabrali smo najzanimljivije priče o duhovima koji lutaju plantažama, kućama i cestama…

 Zona Shue

‘Greenbrierov duh’ je Zona Shue, žena koju je 1897. godine ubio njezin nasilni muž, Erasmus. Budući da je dobro odglumio tugu, u njega nije posumnjao nitko osim Zonine majke koja je tvrdila da je doživjela tri bliska susreta s duhom svoje kćeri. Nakon toga, majka se požalila svom odvjetniku i slučaj je ponovno otvoren, a Erasmus je proglašen krivim za to hladnokrvno ubojstvo. To je bio prvi put u američkoj pravnoj povijesti da je priča o duhu pridonijela presudi.

 Marie Laveau

Voodoo svećenica koja je živjela sredinom 1800-ih i nakon svoje smrti izaziva strahopoštovanje zbog magičnih moći koje je navodno imala. Njezin se grob smatra jednim od najukletijih mjesta u New Orleansu.

 Kate Morgan

Duh mlade Kate Morgan opsjeda Beachside hotel u Kaliforniji. Naime, 1892. godine Kate je pronađena mrtva s metkom u glavi i pištoljem u ruci. No, zanimljivo je da metak nije odgovarao pronađenom pištolju. Hotelski zaposlenici i gosti i danas prijavljuju ‘susrete’ s duhom mlade Kate koja je, navodno, premještala knjige i puštala vodu u kupaonicama.

 Dolly Madison

Supruga četvrtog američkog predsjednika Jamesa Madisona ni nakon smrti nije htjela napustiti Bijelu kuću. Kada je supruga Woodrowa Wilsona, Edith, pokušala presaditi Dollyine biljke u ružičnjaku, njezin se duh navodno pojavio i naredio vrtlarima da prestanu pa kruže priče da njezin duh bdije nad tim vrtom te da je viđena kako luta hodnicima.

Uskrsnula Marija

Stopiranje je opasan način traženja prijevoza, ali ne i ako si već mrtav. Naime, Illinoisom kruže priče o atraktivnoj plavokosoj ženi koja stopira na dionici ceste koja se nalazi blizu groblja, a kada se neki vozač zaustavi, ona zatraži da je odveze na groblje i nestane.