JEZIVO OTKRIĆE: Harryjeva nevjesta Meghan Markle u rodu je s Jackom Trbosjekom?

Na britanskoj televiziji Channel Four nedavno je prikazan dokumentarac u kojemu se tvrdi kako je mladenka princa Harryja Meghan Markle u direktnom krvnom srodstvu sa zloglasnim Jackom Trbosjekom!

Dokumentarac se bavi prvim američkim serijskim ubojicom H. H. Holmesom za kojega se vjeruje da je Jack Trbosjek. Krajem 19. stoljeća liječnik Holmes u svom je čikaškom Dvorcu umorstva ubio najmanje devet žrtava, a vjeruje se da ih je bilo i preko 200!

Prema nekim teorijama, Holmes je čovjek koji stoji iza Jacka Trbosjeka, a najpoznatija londonska ubojstva dogodila su se u vrijeme kada je kao liječnik boravio u Londonu.

Odvjetnik Jeff Mudgets, rođak Meghan Markle za britanski tabloid Daily Star potvrdio je navode i dodao kako su se ovime bavili CIA, FBI i Scotland Yard.

“Analizom rukopisa utvrđeno je da je Holmes Jack Trbosjek, a on je naš daleki predak. Meghan je u krvnom srodstvu s Holmesom. Nisam sigurna da li to Kraljica zna. Nisam ponosan na našeg pretka. Vjerojatno nije ni Meghan”, rekao je Holmes.

Dokumentarac je u Britaniji prikazan u utorak te izazvao broje reakcije. Članovi Kraljevske obitelji odbili su komentirati sadržaj dokumentarca.