JEZIVI IZVJEŠTAJ CIA-e: Vanzemaljci su ruske vojnike pretvorili u kamen!

Prema deklasifikovanom izvještaju CIA-e, trupa ruskih vojnika – koja je uspjela da obori NLO – pretvorena je u kamen od strane preživjelih vanzemaljaca. Ovaj deklasifikovani izveštaj je dostupan na zvaničnoj internet stranici CIA-e.

Prema setu dokumenata koje je pružila CIA, ruski vojnici su oborili neidentifikovani leteći objekat. Nakon što se ova letjelica srušila, njena posada – porijeklom sa drugog svijeta – suočila se sa vojskom, što je dovelo do toga da ruski vojnici budu pretvoreni u kamen.

U ovom deklasifikovanom setu dokumenata se navodi da su 23 ruska vojnika “ubijena“ od strane pet vanzemaljskih bića nakon susreta sa njima, nakon što su vojnici oborili vanzemaljsku letjelicu.

Ovi deklasifikovan dokumenti, sada slobodno dostupni na zvaničnom internet sajtu CIA-, zapravo su prijevod ukrajinskih novina koje su pisale o ovom incidentu.

hfvskurfzhgwefowaq

Ovaj novinski izvještaj, koji je sastavljen iz KGB dosijea na 250 stranica o NLO napadu, uključuje slike i iskaze svjedoka, navodi Daily Express.

Rečeno je da se NLO pojavio tokom obuke vojnih jedinica u Sibiru. Vanzemaljska letjelica je oborena pomoću rakete zemlja-vazduh.

 

U deklasifikovanom izvještaju se navodi kako je “izašlo pet niskih humanoida sa velikim glavama i velikim crnim očima.“

Vjeruje se da su 2 vojnika preživjela napad.

Koliko god čudno da zvuči, u izvještaju se navodi kako je nakon obaranja NLO-a, pet “onozemaljskih bića“ izašlo iz srušenog NLO-a. Bića su se spojila u nešto što je opisano kao ogromna lopta svetlosti koja je na kraju eksplodirala, pretvarajući 23 ruska vojnika u kamen.

U deklasifikovanom dokumentu se navodi:

“Izveštaj KGB-a dalje kaže da su ostaci “skamenjenih vojnika“ prebačen u tajnu istraživačku instituciju u blizini Moskve.“

 

“Specijalisti pretpostavljaju da je izvor energije, koji je još uvijek nepoznat Zemljanima, odmah promijenio strukturu živih organizama vojnika, pretvorivši ih supstancu čija se molekularna struktura nije razlikovala od krečnjaka.“

Na kraju ovog izvještaja, agent CIA-e je napisao: “Ako je ovaj dokument KGB-a stvaran, ovo je ekstremno prijeteći slučaj.“

“Vanzemaljci posjeduju takvo oružje i tehnologiju koja prevazilazi sve naše pretpostavke.“

Iako sigurno postoji mnogo crvenih zastavica oko ovog izvještaja, jedna od najvećih misterija je zašto je CIA držala prijevod ukrajinskog novinskog izvještaja u ovom fajlu.

Čini se da se ovaj dokument – iako je dostupan na sajtu CIA-e – prvi put pojavio u deklasifikovanim KGB fajlovima.

Zanimljivo je da je čovjek po imenu Filip Šnajder, koji je radio kao eksplozivni inženjer koga je angažovala američka vlada, uz bezbijednost na visokom nivou, tvrdio  kako je 1979. godine – kada je radio na izgradnji tajne podzemne baze u Novom Meksiku – svjedočio strašnoj borbi između vanzemaljaca i ljudi, što je rezultiralo sa 60 poginulih vojnika, i bezbroj podzemnih vanzemaljaca koji se bore za svoj život.