Jesu li princ Harry i Meghan Markle astrološki kompatibilni: Brak u kojem je ona muško, trajaće samo dvije godine!

Piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813) (Ezosvet)

Već mjesecima je u medijima, a i običnom pučanstvu, glavna vijest, da ne kažem atrakcija  – vjenčanje britanskog princa Harija i američke filmske zvijezde Rejčel Megan. Da, zaista se podigla ogromna prašina oko ovog vjenčanja, no, kako zvijezde kažu, s razlogom, tvrdi ezoterista Zoran Petrović Šumadinac, autor njihove natalne karte.

Princ Henri, vojvoda od Saseksa (Prince Henry, Duke of Sussex), poznatiji kao princ Hari, je drugi i najmlađi sin Čarlsa, princa od Velsa i njegove pokojne supruge Dajane, princeze od Velsa

Princ Henry  je rođen pod horoskopskim znakom Djevica, prirodni element Zemlja ga prati, a u šestoj kući vlada mu planeta Merkur; u podznaku je Rak, a njegova idealna partnerka bi bila u znaku Raka, što bi naš narod rekao mogao bi da prođe i znak Vodolija, što u ovom slučaju na žalost mladog princa nije slučaj.

Američka glumica Rejčel Megan (Rachel Meghan), sada vojvotkinja od Saseksa je pod vođstvom horoskopskog znaka Lava i podznakom Škorpije, njen prirodni element je Vatra dok u petoj kući vlada planeta Sunce, njen suprotni znak sa kojim bi bila u extra partnerstvu je isključivo Vodolija.

Pošto znakom Djevice upravlja Merkur, to princa Harija dovodi do jake vezanosti za majku i stoga ima nježnije držanje i nešto drugačije poglede na samo kraljevstvo ali je u jakoj stegi samog dvora i stoga osjeća veoma često napetost i usamljenost.

Kod Megan, Sunce se odlično manifestuje u znaku Lava, znaku kojim inače vlada. To je čini borbenom, istrajnom i svakako uvijek će naći način da istraje i bude po njenom. Podznak Škorpije daje joj veliku snagu volje, ambiciju i fizičku energiju, strast i duboke emocije. Vrlo teško mijenja svoje mišljenje ili navike u životu.

Mars u devetoj kući govori nam da je moguće ulaskom u četvrtu deceniju života da joj se dogode velike promjene u životu na koje neće biti spremna. Iz uporednog horoskopa se jasno vidi da će Lavica voditi glavnu riječ dok će Djevica izigravati srećno oženjenog princa jedno vrijeme. Bračni par će uspjeti jedno vrijeme da prikrije brojne nedostatke koje za sada prikrivaju ali će se umiješati veoma važna ženska osoba i uhvatiti na pik Rajčel, tada počinje pravi obrt u ovoj već cirkusnoj kraljevskoj porodici. Tada brak princa i glumice ulazi u stagnaciju, pa vam preporučujem da pratite razvoj situacije naročito poslije juna 2019.