Jesu li Indigo djeca nova rasa na Zemlji?

Istraživači tvrde da 95% djece rođene nakon 1994. godine spada među Indigo djecu. Unutarnji organi ove djece imaju različite funkcije i njihov imunološki sistem je nekoliko puta snažniji od imunološkog sistema prosječne osobe. Ta djeca također imaju drugačiju DNA, odnosno mutaciju na DNA

Lijepa mala djevojčica koja živi u srcu Latgaglije u Latviji voli pričati. Nonšalantno priča o svojim noćnim putovanjima po svemiru u astralnom tijelu. Njen otac brzo napominje:

  • Molim Vas, ne obraćajte pažnju na njene priče, ona jednostavno voli izmišljati.

Oca nije iznenadilo kad je otkrio da je njegova kćer svjesna pojma astralno od svoje pete godine. On jako cijeni svoje dijete. Uvijek će poslušati savjet djevojčice kad popravlja svoj stari traktor.

  • Ne znam kako to radi, no ona uvijek zna što ne valja sa tom mašinom – kaže.

Indigo fenomen

Ima još slučajeva Indigo djece, fenomena koji je u posljednje vrijeme postao svakidašnjica. Pojam indigo dijete prvi je put 1982. godine u svojoj knjizi “Understanding Your Life Through Color” upotrijebila Nancy Ann Tappe, samoproglašena vidovnjakinja.

Prema predviđanjima Maya, takozvani “Veliki prijelaz” dogodit će se ove godine, nakon što Sunce i Zemlja oblikuju ravnu liniju usmjerenu prema centru galaksije. Stanovnici Zemlje imat će mogućnost živjeti u 4D svijetu, no ponuda se odnosi samo na one čiji se um proširio na bitno drugačiji nivo – na Indigo djecu.

Istraživači tvrde da 95% djece rođene nakon 1994. godine spada među Indigo djecu. Fascinantan pridjev dolazi od boje aure oko njihovih tijela. Unutarnji organi ove djece imaju različite funkcije i njihov imunološki sistem je nekoliko puta snažniji od imunološkog sistema prosječne osobe. Ta djeca također imaju drugačiju DNA, odnosno mutaciju na DNA.

Drugim riječima, što se tiče promjena DNA, milioni stanovnika planeta Zemlje nisu ljudi. Rasa novih bića polako, ali sigurno stupa na pozornicu. I vi biste mogli biti Indigo momak ili djevojka budući da je Indigo fenomen počeo s početkom 1990-tih.

Indigo moći se ne povezuju s čudima. Ljudi koji su nadareni darom Indiga pametni su na jedan specijalan praktičan način. Oni se mogu prisjetiti kako su odabrali svoje roditelje puno prije nego su ih oni začeli. Često će početi učiti svoje roditelje jednostavnim vjerskim istinama kao naprimjer zašto se brinuti o novcu kad ćeš uvijek imati onoliko novca koliko ti je potrebno ako samo prestaneš razmišljati o njemu.

Pioniri nove ere

Djeca nove rase usmjerena su stremljenju ka duhovnim visinama. Indigo djeca mogu podivljati poput nesmotrenih razbojnika ili biti tihi poput anđeoskih stvorenja. Jedno je sigurno – njihove psihološke karakteristike i obrasci ponašanja su novi i neuobičajeni. Stoga treba razvijati i primjenjivati nove metode obrazovanja. Treba imati na umu da su oni pioniri nove ere i stoga trebaju našu podršku.

Širenje Indiga nevjerojatan je fenomen koji su događa pred našim očima. Svako tko je svjestan utjecaja mentalnih moći može pratiti putokaze koje ostavljaju Indigo djeca. Drevno proročanstvo o djeci koja predvode čovječanstvo se ostvaruje. Potpuni imunitet od svih bolesti bit će jedna od popratnih pojava koje će uzrokovati čudesne promjene. Sve u svemu, dan kad će svako dijete biti čudo od djeteta je blizu.

Pet generacija Indigo djece

Američka naučnica Lori Johnson detaljno je proučila Indigo djecu i podijelila ih u 5 generacija te svakoj pripisala posebne osobine.

1. ili Alfa generacija, rođena je između 1958 – 1968 godine. Proces mentalnoga sazrijevanja za ovu generaciju započinje u 28. ili 29. godini života. Dužina tog procesa traje oko 7 godina. Kasne tridesete su razdoblje oporavka i procvata psihičkih sposobnosti.

2. ili Beta generacija, rođena je između 1968 – 1978. Karakterizira je mladolik izgled. Sve do starije dobi izgledat će mlađe od svoje hronološke dobi, a i živjet će duže. Pravu indigo zrelost doživjet će tek u četrdesetima.

3. ili Gama generacija, rođena je između 1978 – 1988 godine. Ova generacija je najčešće dijagnosticirana kao djeca s poremećajima u ponašanju ili nekim oblikom hiperaktivnosti. Mentalno sazrijevaju u njihovim kasnim dvadesetim.

4. ili Delta generacija, rođena je između 1988 – 1998. Ova djeca imaju izuzetno težak pubertet i ponekad su sklona zloupotrebi droga i alkohola te suicidalnom ponašanju. Roditelji ove djece imaju težak zadatak odgoja i savjetovanja svoje djece.

5. ili Omega, rođena je između 1998 – 2008 i predstavlja posljednju generaciju. Imaju probleme u prilagođavanju sa okolinom. Postoji opasnost od teških oboljenja i povlačenja od vanjskog svijeta poput autizma ili Aspergerovoga sindroma što je rezultat njihove ekstremne senzibilnosti.