Jesu li George i Amal Clooney astrološki kompatibilni: Volio je i u prošlom životu!

Piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813) (Ezosvet)

Njegov Mjesec u Vodenjaku koji „juriša“ na njeno Sunce (može vezati za cijeli život), njen Mjesec u Strijelcu (ova gospođa će uvijek ostati emancipirana žena) dobro ide s njegovom Venerom (što mu je i planeta vladar po Suncu) u Ovnu.

Konzervativno-hedonistički Bik i revolucionarno-altruistička Vodolija teško bi se složili da nema nekih važnih dodirnih aspekata koji veže ovaj par. Ipak Bik je u ovoj poziciji dominantniji i čvrsto drži sve pod kontrolom, što ga dovodi do lošije porcepcije kada je bračni partner u pitanju. Ključno je što je Clooneyeva natalna Venera u Ovnu u konjukciji s Južnim Mjesečevim čvorom njegove supruge Amal, što jasno pokazuje da se radi o karmičkoj vezi u kojoj je on bio zaljubljen i opčinjen njome još u prošlom životu.

Amalinim Ovnom u prvoj kući vlada planeta Mars što označava da po pitanju karijere uvijek je potrebno da neko više gura situaciju, jer se nekako tu ne snalazi i stoga traži uvijek partnere koji su u istoj ili sličnoj branši kako bi nadomjestila taj nedostatak.

Kada je privatni život u pitanju, tu je sasvim drugačija situacija jer Amal voli da bude glavna i da se njena riječ ispoštuje. U suprotnom, moglo bi da bude svega.

Što se tiče savršenstva u njihovoj vezi, da bi ova priča imala uspješan nastavak, morale su se posložiti još neke planete. Njegov Mjesec u Vodoliji koji „juriša“ na njeno Sunce (može vezati za cijeli život), njen Mjesec u Strijelcu (ova gospođa će uvijek ostati emancipirana žena) dobro ide s njegovom Venerom (što mu je i planeta vladar po Suncu) u Ovnu. Merkuri su im u zemljanom trigonu, pa se odlično i razumiju, a Marsovi zamalo u konjukciji (njen na kraju Raka, a njegov na početku Lava), pa i energiju povezuju i zajedno usmjeravaju gdje žele. Jupiteri su kod oboje u zračnim znacima, pa dijele i slične nade.

Manji problem mogu biti kvadrati Sunca, pa im se volje ponekad mimoilaze. No vjerojatno su to zapravo njihove toliko različite profesije gdje svako ima svoju priču i jedno se drugom u posao ne petlja.

Na prvi pogled sve što smo spomenuli je sasvim dovoljno za jedan brak…….Ali kakav.

Uspješni glumac vrlo često u javnosti priča o svojoj supruzi, djeci i braku, za razliku od nje, koja mudro ćuti i krije emocije.

Moram priznati, i prije nego što smo dobili blizance, osjećao sam nevjerovatnu ljubav prema njoj. Osjetio sam da sam napokon upoznao nekog za koga bih dao svoj život. Nekog čiji mi je život značio više od mog, a to nikada prije nisam doživio – iskreno je ispričao glumac.