Jeste li “namazani” svim bojama ili vas “prevesla” kako ko poželi: Pogledajte fotografiju i saznajte koliko ste naivni

Da li ste se ikada zapitali koliko ste zapravo naivni? Odgovorite na jedno jednostavno pitanje i saznajte.

Šta ste prvo primijetili na fotografiji?

1. LICE STARIJE GOSPOĐE 

Da ste živjeli u doba renesanse ili antičkoj Grčkoj, sada biste bili poznati filozof ili monarh o kojem bismo učili iz knjiga. Osim što ste inteligentniji od većine ljudi, često i manipulišete njima. To vam je najveća mana zbog čega vam ljudi ponekad ne vjeruju. Kada su u pitanju snalaženja u svakodnevnom životu, od vas nema boljeg. I da, provjerite da li u rječniku za riječ ‘lisica’ stoji vaša fotografija.

2. ZALEĐENI PLANINSKI VRH

Vaša dobrota je vaš najveći kvalitet, ali sa druge strane, vraća se i pogađa vas u glavu kao bumerang. Mnogi često žele da vas iskoriste jer znaju da ništa nećete da odbijete. Baš zbog plemenitosti često previdite neke tako očigledne zamke koje nam život postavlja. Ne gledate šta se nalazi „izvan kutije” i prihvatate stvari takve kakve jesu. Pozitivno je i to što pravi prijatelji uvek mogu da se oslone na vas.

3. VOJNIKE

Ne date se tako lako prevariti, ali… – Spadate u onu grupu „nit’ tamo, nit’ ovamo”. Ako ste dobro raspoloženi i odmorni, ništa ne može da vas zaustavi ma šta god da radite. Nažalost, češći su oni dani kada vam nije ni do čega, pa dozvoljavate da griješite na glupostima. Fokusirajte se više i vrlo brzo ćete vidjeti koliko ćete napredovati u školi, na fakultetu, poslu, ljubavi…