Jeste li među njima: 10 osobina jakih žena

Jakim ženama se svi divimo i stremimo da budemo kao one, te dostignemo taj nivo samopuzdanja. Svi se nadamo da će naše ćerke izrasti u takve osobe, koje jasno znaju koji su im ciljevi u životu.

Muškarci takođe poštuju njuhov snažan karakter i njihovu nezavisnost. Ipak, mnogi od njih se plaše da se sa takvim ženama suoče.

Zna šta želi

Savršeno poznaje sebe i tačno zna šta želi u životu. Ne premišlja se i ne razmišlja dva puta o svom izboru. Ako želi nešto da postigne, hrabro ide ka svom cilju. Time se vodi i na poslovnom i na privatnom planu.

Strastvena je

Ona poznaje pol i patnju. Prošla je kroz mnoge teškoće u životu i ima intenzivne emocionalne reakcije, a većina muškaraca to teško podnosi.

Zna da savladati svaku prepreku koja joj se nađe na putu. Ona nema vremena za “igrice”.

Nema strah da kaže šta misli i pokaže svoje emocije, ne stidi se svojih rana i ožiljaka, ali takođe i od muškarca očekuje isto.


Ona je borac

Jakoj ženi nije potreban muškarac da bi riješila svoje životne probleme. Ona je sposobna da kroz život ide sama i preuzme svu odgovornost. Ali, to ne znači da joj ne treba partner.

Ona želi muškarca koji će biti uz nju, a ne ispred nje i da joj govori šta treba da radi.

Ne plaši se intimnosti

Snažnoj ženi treba ntimnost, počev od dugih razgovora do vođenja ljubavi –ona nema strah da se približi nekome.

Daje se u potpunosti i očekuje isto od muškarca. Uvijek jasno kaže šta želi i šta joj je potrebno u životu.

Neće čekati na vas

Jaka žena spremna je proći kroz pakao ako vidi da vam može vjerovati i da ste joj posvećeni.

Ali budite pažljivi. Ako jaka žena osjeti da je sputavate, neće se libiti da vas ostavi. Budite sigurni da će to biti zauvijek.

Zna kada lažete

Nemojte pokušavati da slažete jaku ženu, nikad! Bićete u opasnosti, to vam mogu garantovati. Može nanjušiti laži prije nego što izađu iz vaših usta. Nema ništa što je više nervira.

Cijeni iskrenost i uvažavanje

Snažna žena želi pored sebe iskrenog muškarca, kome može dati svoje srce i dušu. Ona neće oklijevati da vam postavi teška pitanja o porodici, djetinjstvu, traumama iz prošlosti, ili bilo kojih drugih životnih prekretnica.

Ali znajte, nikad vas neće osuđivati.

Ona vas inspiriše da postanete najbolja verzija sebe

Spremna je danima da analizira vašu ličnost, kako bi otkrila ko ste zapravo. Kada to otkrije, skrenuće vam pažnju na vaše greške i daće vam prijedloge kako da ih ispravite.

Pokušaće da vas učini svesnim vašeg potencijala, kao i da vam pomogne da postanete ono što ste oduvijek sanjali.

Ona želi stabilnost, poštovanje i integritet

Ne toleriše neodlučnost i nestabilne ličnosti. Želi muškarca koji je dosljedan svojih riječi. Želi da bude poštovana, a ako osjeti da se muškarac odaljava od nje , ako se se osjeti izigrano i iznevjereno, brzo izlazi iz te veze.

Voli bezuslovno

Vjerna je i iskrena u ljubavnoj vezi. Baš kao što se majka bori i voli svoju djecu, jaka žena će voljeti svog muškarca i boriti se za njega. Neki muškarci jednostavno ne mogu da podnesu njenu bezuslovnu ljubav.