Jesenja ravnodnevica: VRIJEME JE ZA ISCJELJENJE DUŠE I TIJELA

23. septembar je dan kada treba da konačno pređete most između svog ega i višeg dijela ličnosti kao i da osjetite unutrašnju snagu i ljubav koja će neizbježno doći kada budete Jedno.

Druga godišnja ravnodnevica dogodiće se u nedelju, 23. septembra 2018. godine, čime će započeti jesen na sjevernoj polulopti. U astronomiji, ravnodnevica je pojam koji označava trenutak kada Sunce presijeca nebeski ekvator,

Sa astrološkog aspekta, ravnodnevica je značajna prekretnica koja označava sredinu astrološke godine. Tačnije, tada se Sunce nalazi na polovini svog puta kroz 12 različitih konstelacija.

Sunčev ulazak u znak Vage znači da je vrijeme za harmoniju. Trebalo bi da se okrenete ka drugim ljudima i razmislite na koji način da ostvarite zdrav odnos sa partnerima i prijateljima. Energija Vage se sastoji od balansa između sopstvenih želja i potreba i uzimanja u obzir šta je to što je potrebno drugima. Sada ćete takav balans i vi uspjeti da ostvarite, i to na svim životnim poljima.

Smjena godišnjih doba donosi i promenu jačine i smjera energije. Na sjevernoj polulopti, energija počinje da se kreće ka unutrašnjosti, te ćete biti ohrabreni da otpustite sve ono što vam više ne čini dobro.

Uticaj jesenje ravnodnevice će ove godine biti naročito jak zbog asteroida Hiron koji je u astrologiji poznat kao iscjeljiteljski. Hiron je posebno aktivan u ovo doba godine što znači da je trenutak idealan da iscijelite svoju dušu i tijelo. Udružite ovaj aspekat sa energijom koju nosi Vaga, a tiče se partnerstva, spajanja sa drugima i otvaranjem svog srca.

23. septembar je dan kada treba da konačno pređete most između svog ega i višeg dijela ličnosti kao i da osjetite unutrašnju snagu i ljubav koja će neizbježno doći kada budete Jedno. Uz energiju koje donosi ulazak Sunca u znak Vage i uticaj moćnog asteroida Hirona, naredni dani biće odlični za samoiscjeljenje i rad na svojoj unutrašnjosti. Lujza Hej preporučuje da zamijenite negativna uvjerenja pozitivnim afirmacijama.