Jennifer Lopez otkrila tajne svog besprijekornog i sjajnog tena

Poput mnogih drugih zvijezda, sjajnu kožu duguje i zdravoj prehrani i vodi.

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez (50) ima prekrasan i blistav ten, a Woman's Health prenosi i kako ga postiže. Doznali smo tako nekoliko koraka koje čini za besprijekorno sjajnu kožu, a kao prvi je navela dovoljnu količinu spavanja.

“Tijelu prije svega treba dovoljno sna i ne mogu to dovoljno istaknuti. U idealnom slučaju najbolje je spavati devet ili deset sati, ali potrudim se da postignem barem osam sati sna”, kaže ova muzička diva.

Pravilna prehrana bez alkohola i cigareta

Poput mnogih drugih zvijezda, sjajnu kožu duguje i zdravoj prehrani i vodi. “Žao mi je, ali istina je! Ispijanje dovoljne količine vode i svježa hrana bogata voćem i povrćem, uvijek su uz mene. Sve navedeno igra ulogu u kvaliteti kože”, objasnila je.

Zaručnik pjevačice, Alex Rodriguez, potvrdio je i da J. Lo ne konzumira alkohol i ne puši cigarete. Naglasio je i da vodi vrlo “čist” život te pokušava odspavati osam do deset sati.

Pjevačica smatra i da ljepota dolazi iznutra te da je najvažnije uskladiti tijelo s duhom. “Vjerujem u meditiranje i vjerujem da kada ste sretni i osjećate radost, zračite ljepotom”, kazala je. Dodaje i da sama sebi svakodnevno govori pozitivne afirmacije. “Mlada sam i bezvremenska. Svaki dan si to kažem, nekoliko puta. Zvuči kao kliše, ali nije – godine su u vašoj glavi. Pogledajte samo Jane Fondu”, zaključuje.

Dio blistave kože duguje i genetici pa je tako napomenula “da ima dobre gene te da joj su joj majka i baka imale divnu kožu”.

Nekoliko svakodnevnih trikova

Holivudska je ljepotica otkrila i da za čiste pore i zdravlje kože uvijek temeljito čisti lice te ne odlazi na spavanje bez prethodnog skidanja šminke. Da bi koža bila dobro hidratizirana, koristi i noćne kreme.

Danu uvijek nanosi kremu sa zaštitnim faktorom, a otkriva da je tajna u korištenju Glikolne kiseline za postizanje zdravog sjaja i čiste kože. S obzirom na to da zbog posla kojim se bavi, većinu vremena ima potpuni make-up, J.Lo je kazala da na slobodne dane uopće ne nanosi šminku.

Naravno, postoje tu i neki kozmetički favoriti, a njezin vizažist Scott Barnes, kaže da slavna pjevačica koristi La Mer kremu, a za brončani sjaj – Serge Lutens Blusher, prenosi Woman's Health.